Fietsenstalling station Zaandam verplaatst

De twee-verdiepingen-fietsenstalling aan de noord-westkant van Station Zaandam is op 8 november verplaatst naar een plek dichter bij de trappen naar het station.

Fietsen die nog in de rekken stonden zijn in de nieuw stalling of naar de stalling naast de verwijderde rekken verplaatst.

Fietsen die losgeknipt moesten worden kunnen tegen een vergoeding van € 20,- opgehaald worden bij het fietsdepot op hoek Houtveldweg/Aris van Broekweg (naast het pompstation en Juvat Dance Academy).

Hieronder de nieuwe stalling in aanbouw, ook een stalling met twee lagen.

nieuwe-fietsenstalling

Het slopen van de oude stalling.

fietsenstalling-gesloopt

Deel dit artikel:

2 reacties

  • geestig, want daar stond de fietsenstalling oorspronkelijk. die moest plaatsmaken voor een, vast gesubsidieerd, project. een podium kwam er. lelijk. met geel en bruine strepen erop geverfd. er is ooit 1x opgetreden. voor de rest was het een mooie hangplek voor ‘gothic’ jongeren. ja mensen, de wegen van Gemeente Zaanstad zijn ondoorgrondelijk!

    • Boon

      Niet zo complot denken. Ik ga er vanuit dat er ruimte nodig is vanwege de verbouwing van het pand ernaast. De eerste rij staat er volgens mij ook nog want die staan niet in de weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *