Fietspad Kolkweg twee weekenden afgesloten

Het fietspad langs de Kolkweg en de Verlengde Stellingweg in Oostzaan is twee weekenden afgesloten. Ook de oversteek naar Oostzaan (bedrijventerrein) is dan niet beschikbaar.

Het fietspad is komend weekend van vrijdag 30 juni 20.00 uur tot maandag 3 juli 5:00 uur dicht. Het zelfde geldt voor het weekend van  14 tot 17 juli.

Ook het autoverkeer ondervindt de komende weken hinder op deze wegen en de op- en afritten naar de Coentunnel.

De werkzaamheden maken deel uit van het groot onderhoud van de N516 dat een groot deel van 2017 zal voortduren.

De Verlengde Stellingweg heeft inmiddels een bredere (verharde) middenberm gekregen. Tot begin volgende week is er maar één rijstrook beschikbaar om linksaf richting Zaandam te gaan. Volgens de woordvoerder van de provincie wordt de oude situatie met twee ‘linksaffers’ weer in ere hersteld.

Deel dit artikel:

3 reacties

 • Janneke

  En het is zo lekker duidelijk wat er precies wanneer afgesloten wordt en wat er op die momenten nog wel bereikbaar is. Enige omleidingsroute die er getoont wordt is voor Zaandam.
  Maar hoe Oostzaan verder bereikbaar is zal ze een worst wezen. Via Facebook zijn ze ook niet bereikbaar voor meer informatie.

 • Fietsers van Oostzaan naar Zaandam en vice versa moeten vanaf vrijdag 30 juni tot maandag 17 juli 2017 omrijden. De aankondigingsborden hebben we al geplaatst. Vrijdag 30 juni volgen de borden met de omleidingsroutes. Fietsers worden omgeleid via de Kerkstraat – Poelenburg – Vlinderbrug.

  • JanN

   Op de borden staat dat het “slechts” de twee weekeinden betreft.

   Overigens kon men bij een soortgelijke afsluiting van het fietspad in het voorjaar (met wat moeite) toch gebruik blijven maken van het fietspad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *