Foto-expeditie op Hembrugterrein (we geven kaartjes weg!)

Dit weekend vult het oude terrein van de munitiefabriek zich met schietende mensen. De Canon Photo Campus geeft iedereen de kans om mee te doen met spannende fotografie-workshops. 

Het niveau van de workshops en lezingen is hoog: aansprekende foto-profs  als Ahmet Polet (oud-Fotograaf des Vaderlands) en Frits van Eldink (racefotografie) delen hun geheimen met je.

Je kan kiezen voor onderwerpen als fotografie van eten, festivals, snelheid, natuur, de straat, portretten en – dat vinden wij reuze interessant – je kan mee op expeditie met fotograaf Gé Dubbelman over de afgesloten delen van het Hembrugterrein.

Gratis kaartjes?

Wij mogen 2 keer 2 kaartjes (à 10 euro) weggeven voor het evenement. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is mailen (deorkaan@gmail.com) waarom je vindt dat jij erbij moet zijn. Daarbij zouden we het fijn vinden als we jouw fotovruchten zouden mogen plaatsten op De orkaan.

Kijk hier voor alle workshops en lezingen (er is ook een leuk herfst-foto-workshop voor kinderen). Voor mensen die geen eigen camera hebben, is het mogelijk om een camera te lenen. Ook kunnen er diverse hulpstukken en lenzen worden uitgeprobeerd.

Foto boven van De Orkaan. Eerder maakten we zelf de onderstaande reportage (met cursus zou die nog beter geworden zijn).

Herfst op het Hembrugterrein

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *