Fūdo is Jarig: 20% Korting op alles!

Het nieuwe Sushi quick-service concept, ‘Fūdo’, opende 6 maanden geleden op 17 april haar deuren midden op Station Zaandam. Door Corona kon er toen geen openingsfeest gegeven worden, dus halen ze dat nu in met een ‘Jubileumweek’ van 17 t/m 24 september 2020.

Tijdens deze Jubileumweek krijg je 20% Korting op ALLES (óók voor bezorgen en afhalen via deze link met code ‘Jubileum20’, vanaf €15,-). Ben jij al bekend met Fūdo’s Signature Sushi Rolls (die je eet als wrap, zonder stokjes), gefrituurde kip/garnalen, mochi ijsjes, milkshakes, wraps en meer? Zo niet; kom dan tijdens de Jubileumweek langs om verschillende producten te proberen tijdens diverse proeverijen!

Alle producten zijn zeer geschikt om onderweg te eten of ter plekke in hun gezellige zithoek. Vergeet niet om foto’s te maken met al die frisse kleurtjes! Mocht je haast hebben, kies dan wat uit de Grab & Go (vergelijkbaar met een zelfscan-kassa) en betaal direct zonder in de rij te hoeven staan. Vrijwel alles wordt vers gemaakt!

Daarnaast maak je ook kans op GRATIS SUSHI (t.w.v. €49,99) via hun Instagram account (instagram.com/fudosushi) of als je een recensie plaatst op Google of Facebook (facebook.com/fudosushi). De reacties zijn overweldigend positief, dus ga zeker eens langs bij Fūdo Sushi Zaandam, Stadhuisplein 19, 1506 MZ te Zaandam Station en kijk op fudosushi.com.

Deze bijdrage is gesponsord (maar de redactie van De Orkaan staat zeker achter de inhoud #lekker)

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Erik Esteie

    Sushi is de nieuwe donner, die de shoarma heeft vervangen toen de Bami oubollig werd en de patat met uit de gratie raakte

    Sushi is zeg maar de kapperszaak bij het afhaal/bezorg eten

    Kan er niet eens een lijstje komen op de Orkaan

    Zoiets als x sushi zaken, , x chinese afhaal zaken, x pizzeria’s, x snackbars, enz 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *