Gaston deelt miljoen uit in Zaandam en € 337.000 in Koog a/d Zaan

Wij zaten gister (14 maart) om 16:00 aan Facebook gekluisterd. Waren we een miljoen rijker? Gaston Starreveld van de Nationale Postcode Loterij deelde een miljoen uit in een postcodegebied dat begon met 150.

Het werd dus 1509 GM in ’t Kalf, de Eemmeer. Per lot wordt er € 25.000 uitbetaald.

Maar ook in Koog a/d Zaan was het feest voor twaalf deelnemers die meespelen op postcode 1541 JH (Badhuisstraat). Eén van de winnaars deelt ook mee in de 1 Miljoen Prijs die in Zaandam viel.

In Koog aan de Zaan zijn de volgende bedragen gewonnen: 50.000 euro (2 winnaars), 25.000 euro (9 winnaars) en 12.500 euro (1 winnaar). Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

De 37-jarige Brigitte wint 25.000 euro. Dezelfde middag ontvangt zij het bericht dat ze met haar andere Postcode Loterij-lot, die meespeelt op een postcode in Zaandam, ook in de prijzen valt. Brigitte zegt in het persbericht van de loterij:

“Dit is echt bizar! Deze Straatprijs valt op mijn oude adres, waar ik mijn lot heb aangehouden. De 1 Miljoen Prijs is in mijn huidige buurt in Zaandam gevallen. Dankzij dat lot win deel ik mee in die prijs en win ik ook nog 235 euro! Binnenkort verhuis ik naar Haarlem. Reken maar dat er een derde lot bij komt!”

De 71-jarig Peter wint 25.000 euro en is blij verrast: “Dit komt heel goed van pas! Ik ben gepensioneerd maar ik loop ‘s ochtends vroeg nog wel een krantenwijk. Deze prijs geeft wat meer lucht.”

Ed en Sylvia (foto) nemen, in bijzijn van hun dochter, 25.000 euro in ontvangst. Sylvia: “Hiervan willen we een mooie reis maken met onze twee kinderen!”

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *