Geen ‘happy end’ bij massagesalon Peperstraat

Dit persbericht ontvingen wij zojuist van de gemeente Zaanstad. Een vorm van product-diversificatie die wij nog niet eerder aantroffen: all body met jointje erbij? Smoke & stroke?

In dit geval zonder happy end voor de massagesalon.

Zaanstad: Pand Peperstraat gesloten voor zes maanden

Afgelopen vrijdag is een massage salon aan de Peperstraat in Zaandam gecontroleerd. In een verborgen ruimte zijn hennep gerelateerde producten aangetroffen. Het ging hier niet om een in werking zijnde plantage maar om nieuwe voorbereidingsmiddelen om een plantage te kunnen beginnen. De politie heeft de aanwezige spullen in beslag genomen en gaat deze vernietigen. Op basis van artikel 13 B Opiumwet is het pand per direct gesloten voor de duur van zes maanden.

En dan nemen we die in Wormerveer ook meteen maar mee:

“Eerder werd ook een woning aan de Albert Meijnsstraat te Wormerveer gesloten worden voor de duur van 3 maanden op grond van artikel 13b Opiumwet. Naar aanleiding van een melding bij Meld Misdaad Anoniem heeft de politie een doorzoeking gedaan in de woning. Bij deze doorzoeking werd een hennepkwekerij in aanbouw getroffen. Er stonden nog geen hennepplanten, maar wel hennep gerelateerd goederen, namelijk: assimilatielampen, slakkenhuizen, koolstoffilters en transformatoren.”

Deel dit artikel:

5 reacties

 • Paul Hoekveld

  De heer Hamming met zijn symboolpolitiek. Wannabecrimefighter. Die man zie je alleen als hij met een grote glimlach een 100 jarige feliciteert en met nog een grotere glimlach weer een pand waar een paar planten die niet mogen van de Nitwits, sluit. Een arme sodemieter dakloos helpen en dat alles met een glimlach.

  Walgelijke praktijken.

  • Guus Kramer

   Heeft u zelf iets gerookt? Als men zijn huis wil vertimmeren, dient men daartoe een aanvraag voor een omgevingsvergunning in. Die regel geldt voor u, mij en de Albert Meijnsstraat.

   Geen aanvraag=geen vergunning=niet verbouwen. Van wat dan ook.

  • Mooi, dan weer een woning vrijgekomen voor de mensen die het echt nodig hebben. Juiste beslissing van de gemeente Zaanstad, weg met die Bende, dat vernietigd de mensheid, een en al ellende ermee.

 • Mark van wanten

  Wow wat een vangst..
  Ik ga liever naar de cofeeshop

 • Martin van Dalen

  Doorgaan: weg met die criminelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *