Gewonde bij eenzijdig ongeval

Rond 00.30 uur vannacht klapte, net voor de rotonde ter hoogte van Busbrug de Binding tussen Westerwatering en Westerkoog, een auto op een lantaarnpaal.

Waardoor het ongeluk gebeurde is vooralsnog niet duidelijk. De automobilist is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn auto is onherstelbaar beschadigd.

Door de klap is de lantaarnpaal scheef komen te staan.

Deel dit artikel:

10 reacties op Gewonde bij eenzijdig ongeval

 1. Sonja Puhl Diehle schreef:

  Een automobilist reed met zijn auto tegen een lantaarnpaal.

  • De Orkaan schreef:

   Mmm… In onze beleving knalde er een auto tegen een lantaarnpaal.

   • Sonja Puhl Diehle schreef:

    Waaide het zo hard dan? Ga eerst maar eens het boek “het recht van de snelste lezen” dan wordt jullie beleving wel aangepast

    • De Orkaan schreef:

     Dat is precies ons punt, Sonja. Wij gaan ervan uit dat onze lezers best weten dat een auto niet vanzelf tegen een paal rijdt of waait.
     En wat wij wel of niet lezen beslissen we zelf. Je slaat een klein beetje door…

 2. Piet Davon schreef:

  Waarschijnlijk, net als helaas veel anderen, te hard gereden. Door het ontbreken van snelheidsremmende maatregelen op deze weg wordt er vooral ‘s avonds ontzettend hard gereden.

 3. P. Hoogkamer schreef:

  Ooit heeft een onderzoek uitgewezen dat de bewoners van deze wijk zelf veel te hardrijden..

 4. Chris Puls schreef:

  Het was zeker erg spannend op het beeldscherm !

 5. Adriaan van Tulpenbaard schreef:

  Alweer een hele tijd geleden heb ik dat ook gedaan.ook ben ik een keer aangereden door een verkeersbord. En ongeveer 10 jaar terug stak er opeens een boom de weg over, toen had ik wel heel veel schade, maar gelukkig was ik niet gewond. Sindsdien drink ik niet meer, ja ik drink nog wel maar ik rijd niet meer. En dan mag je nog van geluk spreken dat het een boom is en dat er geen doden of gewonden zijn gevallen. “GLAASJE OP LAAT JE RIJDEN”

 6. Bert Versteeg schreef:

  De bestuurder kan niet zeggen dat hij de lichtmast niet kon zien ! Het licht brandde, er hangt een bord met een blauwe pijl aan de paal, de lantaarnpaal staat ook nog op een druppel tussen de rijbanen en dat op een paar meter voor de rotonde.
  Toen ik er gistermiddag langs fietste zag ik ook geen remsporen op het asfalt dus het zou zomaar kunnen dat hij inderdaad ergens door werd afgeleid.
  Een geluk bij een ongeluk is misschien nog wel dat jij tegen die lichtmast is gereden en geen fietser heeft geschept.

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.