Gladoren maken zich op voor een groot gevecht (met foto’s!)

Vanmiddag om 12:00 uur zal het er heet koud aan toe gaan op het Marktplein in Wormerveer.

De wapens? Sneeuwballen, en dan alleen de zachte. Iedereen mag komen, van jong tot oud en er is beloofd dat publiek veilig zal blijven van ballen en inpeper-acties.

Het idee kwam van Karin Schut en fotograaf Michel Schermer in de Facebookgroep Wormerveer, waarbij mag worden aangetekend dat Karin zelf niet mee kan knokken omdat ze tijdelijk in een rolstoel zit, en dat Michel zich verschuilt achter een dure camera.

Hier het oproepje van Karin Schut:

Lieve mensen uit Wormerveer. Morgen om 12.00 uur op het marktplein sneeuwballen gevecht !!! Kom gezellig langs en doe mee neem familie en vrienden mee en hoppa gooien naar elkaar ! Mocht er toch niet genoeg sneeuw liggen ja dan gaat het niet door helaas !!!! Maar het lijkt me geweldig om dit een keer te zien toch ? Dus kom gezellig meegooien !!!
Tot morgen hoop ik
Fotograaf hebben we al en dat is Michel Schermer in eigen persoon ken je hem nog niet maak dan gezellig kennis met hem !
Fijne avond Karin
En het is geen grapje! Het sneeuwt nu dus hoe meer sneeuw hoe beter!

Via Twitter kregen we de eerste foto’s, het ging er gemoedelijk aan toe…

We zagen net via Facebook dat ook de politie geniet van de mooie mogelijkheden die sneeuw ons biedt:

Linksboven Foto © De Orkaan

Deel dit artikel:

4 reacties

  • yede

    nou liever geen sneeuw ballen gevecht. maar iets veel leukers wat de degene die het opperen kunnen zelf niet meet doen beetje jammer en wat nu al er ruzzie komt?

    Weet je wat nu eindelijk een pak sneeuw dus veel leuker Kom naar de zaans Grootste plein de burcht en zullen we het zaanse bouwen in sneeuw dus sneeuw sculpturen bouwen zaanse sneeuw huisjes zaanse sneeuw molens het beeld van Czaar peter in sneeuw ?

    ik zou zeggen doe een poging vanaf 12.uur beginnen zelf natuurlijk even wat schepen en bakken meenemen fotos worden er vanzelf gemaakt door de fietsers enzo Kijk zoeters zo kan het ook 🙂 start op het burcht plansoentje naast het fietspad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *