Gratis wandelkaarten en win een stadswandeling met Sjoerd Soeters

Met het voorjaar in aantocht is ook het wandelseizoen weer van start. VVV-winkel de Zaanstore heeft daarom een leuke actie met de vorig jaar uitgebrachte wandelingen door Zaandam centrum en Oud Zaandijk.

Door: Marketing Zaanstreek

Naast een kortingsactie kun je meedingen naar een wandeling door Stadshart Zaandam met Sjoerd Soeters, de architect die de regie voerde over de metamorfose van het stadscentrum begin deze eeuw.

10 gratis wandelingen

Tijdens de actieperiode van 24 maart tot en met 24 april 2022 krijg je bij aankoop van een Zaanstore-wandeling van € 2,95 een wandelkaart met nog eens 10 wandelingen cadeau. Deze ’10 mooiste wandelingen volgens streekkenners’ voeren je door de hele Zaanstreek heen. Van Wormer en Oud Krommenie tot Twiske en Zaans Havengebied. De actie geldt zowel in de winkel op Stadhuisplein 96 in Zaandam als in de webshop op Zaanstore.nl.

Op pad met Sjoerd Soeters

Architect Sjoers Soeters was toezichthoudend architect ten tijde van de vernieuwing van het centrum van Zaandam. Hij omarmde de Zaanse historie: de houten huisjes, het water, de molens en de industrie. Neo-Zaans kreeg de bouwstijl als naam mee. Een populaire stijl, die we overal door de streek terug zien komen. Op zaterdag 14 mei neemt hij 10 prijswinnaars mee op een wandeling langs zijn favoriete plekken uit de stadswandeling.

Hoe doe je mee?

Koop je in de actieperiode de stadswandeling door Zaandam of de wandeling door Oud Zaandijk dan kun je meedingen. Schaf je de route via de webshop aan dan kun je op de afrekenpagina aanvinken of je mee wilt doen met de winactie. In de winkel kun je de kassabon voorzien van je contactgegevens en achterlaten in de actiebox.

Partnerproductie / Ingezonden mededeling – Marketing Zaanstreek. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bijdrage. Foto boven © Floris Krelage

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *