Groeten vanaf de kerstster!

‘Hartelijk dank voor een ontzettend leuke, afwisselende avond en de prachtige prijs die we vandaag mochten beleven!’ zo begon het mailtje van Orkaan’s Eindejaar Nieuwsquiz 2016-winnaar, Winnie de Wit.

Ze had met haar team van Monumenten Spreken het juiste antwoord gegeven op vragen als: ‘Met welke bekende Zaankanter mocht koning Willem Alexander dit jaar lunchen?’ en ‘Door wie werd het Oostzaanse model en ex-leerling van het Zaanlands Lyceum Chelsea Weimar geschaakt?’ Ook wisten ze feilloos te vertellen welke kale(nde) mannen hoorden bij welke kale(nde) schedels, en ze konden de namen spellen van ondermeer Eylem Koseoglu.

De hoofdprijs was een bezoek aan de kerstster bovenop de Saentoren. Als bijlage in haar mail had Winnie foto’s toegevoegd die Jan Lapere, Marjo Post en zij maakten op en vanaf het dak.

En wij mogen ze plaatsten!

De ster van dichtbij (Marjo Post)

Jan Lapere/Winnie de Wit

Jan Lapere/Winnie de Wit

Jan Lapere/Winnie de Wit

Jan Lapere/Winnie de Wit

Jan Lapere/Winnie de Wit

Jan Lapere/Winnie de Wit

Jan Lapere/Winnie de Wit

Het team dat het dak beklom (met links Ton Vermeulen die dit mogelijk maakte)

Deel dit artikel:

4 reacties

  • yede

    als we nou een restaurant maken op de bovenste etage kunnen veel meer mensen genieten van dat mooie uitzicht. elke stad heeft een mooi uitkijkpunt. Helaas zaanstad blijft weer jaren achter en heeft wel de mogelijkheden

  • Renate

    Ik denk altijd dat men vanuit de toren zo mijn slaapkamer inkijkt, maar de foto wijst uit dat het niet zo is 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *