Haal de wereld in huis met de keukentrends van 2022!

Wil je eens iets heel anders voor je nieuwe keuken? Denk dan eens aan internationale inspiratie. 2022 wordt een ontdekkingsreis langs wereldse stijlen. Uit Denemarken, Japan en de VS bijvoorbeeld. We zetten hier vier keukentrends van 2022 op een rij. Bij Keukenloods.nl vind je er nog veel meer.

Door ToLocal / Keukenloods

Hygge

Hygge is de Deense term voor knusheid. Bij deze keukens draait het dan ook om het creëren van een warme sfeer, waarin je geniet van goede dingen en fijne mensen om je heen. Hygge vormt een natuurlijke combinatie met Scandinavisch design. Denk aan natuurlijke materialen als hout en natuursteen, en lichte kleuren: beige, lichtgrijs, pasteltinten en wit.

Japandi

Scandinavisch design zien we in 2022 ook terug bij de Japandi-stijl. De Japanse invloed is merkbaar in de minimalistische indruk, met een open indeling en organische vormen, natuurlijke materialen en warme kleuren. De rustige uitstraling geeft je een zen-gevoel.

Hollywood Regency

Hollywood Regency is geïnspireerd op het gouden Hollywood-tijdperk en de levensstijl van de sterren. De glitter en glamour uit die romantische zwart-witfilms is vertaald naar een gedurfd gebruik van contrast en kleur, meestal gecombineerd met metallic of goud en glasaccenten. Dat draagt bij aan de indrukwekkende, maar comfortabele uitstraling.

All Black Kitchen

De zwarte keuken was een van dé trends van 2021. Dat was nog maar het begin. De All Black Kitchen is the next level. Ook de apparatuur en accenten zijn (bijna) volledig zwart. Dat zorgt voor een strakke en luxe ambiance. Tegelijkertijd is deze stijl toch verrassend veelzijdig: door te variëren met verschillende accessoires kun je je keuken eenvoudig een nieuwe look geven.

Ben je benieuwd naar deze stijlen, heb je zin in een wereldreis in onze showroom? Kom langs en ontdek onze nieuwe keukencollectie van 2022. Onze ontwerpers fungeren graag als je persoonlijke reisleider en geven je een inspirerende sightseeing langs alle mooie keukens. Maak alsjeblieft wel even een afspraak als je wilt komen.

Kom naar Keukenloods.nl in de buurt: Zaandam Keukenloods, Pieter Ghijsenlaan 18A, 1506 PV Zaandam

Commerciële partnerproductie / Ingezonden mededeling – ToLocal B.V. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bijdrage.

Deel dit artikel: