Harrie van der Laan nieuwe fractieleider POV, Ton Brekelmans treedt terug

Harrie van der Laan wordt de nieuwe fractievoorzitter van de Partij voor Ouderen en Veiligheid (POV) in Zaanstad. Met ingang van het nieuwe politieke jaar zal Ton Brekelmans terugtreden als fractievoorzitter. Hij blijft wel raadslid maar zal zich gaan richten op de omvorming van de POV tot een regionale partij.

De POV wil doorgroeien tot een partij voor inwoners uit de gehele regio Zaanstreek – Wormerland en Oostzaan dus. “Vanuit diverse gemeenten grenzend aan Zaanstad, hebben mensen aangeven zich te kunnen vinden in het door de POV gevoerde beleid” aldus een persbericht van de POV. Zij hebben aangesloten bij de partij en willen onder de vlag van de POV, actief deelnemen aan de politiek in hun gemeente.

Voorzitter-Ton_BrekelmansDe Partij voor Ouderen en Veiligheid moet worden omgevormd tot regionale partij. De organisatie, statuten en reglementen moeten aangepast worden. Ton Brekelmans (rechts), oprichter van de partij, zal zich daarmee bezighouden.

Voor de rest van deze raadsperiode zal raadslid Harrie van der Laan als fractievoorzitter fungeren. Van der Laan was nauw betrokken bij de oprichting van de partij en is sinds 2010 lid van de raadsfractie.

De Partij voor Ouderen en Veiligheid werd op 4 december 2009 opgericht. In 2010 werd er één zetel in de gemeenteraad van Zaanstad gehaald. In 2014 werden dat er vier.

 

Deel dit artikel:

3 reacties

 • Mulder

  Harrie gefeliciteerd met deze benoeming, succes en ga door met het bestrijden van onrecht veroorzaakt door Emmer en Straat en hun aanhang Ton succes met de uitbreidings van je partij

 • Kunt u vanmorgen contact met mij opnemen.P.Heineman
  Ik spreek ook vanavond over veiligheid in Zaandam
  Waanzin AZC op druk punt
  Het fietsenprobleem
  Dit plan was al half jaar klaar en nu wordt het ons met een toneelstukje door Faber in de Noorderkerk door de strot gedrukt schande
  Waarom zijn jullie folders alleen Stationsstraat ingegooid?
  Ik woon Herengracht heb niets gehad.
  Kunt u mij vanmorgen nog opbellen i.v.m vanavond telnr 6414154 hartelijk dank Patricia Heineman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *