Help mee! Auto gejat van Zaanweg Wormerveer

Doorgaans is er ophef, zijn er twitterberichten of vliegt er al een politieheli in het rond als er een auto gestolen is, maar, via een tweet van een lieve Orkaan-lezer, kregen het bericht van de diefstal van een zwarte Fiat500C met kenteken HN-030-G zopas pas onder ogen.

Het gebrek aan bombarie snappen we niet. Die auto stond bij Zaanweg 67, bij een (H)eerlijke bio-supermarkt nog wel… Iemand moet iets gezien hebben? Toch?

Goed! Dit is wat we weten: de zwarte Fiat500C met kenteken HN-030-G is gestolen tussen 8:00 uur en 18:00 uur, ter hoogte dus van Heerlijk aan de Zaanweg in Wormerveer, vandaag op dinsdag 27 november.

Het is een gaaf karretje, maar lijkt niet erg bruikbaar voor bijvoorbeeld boeven die willen plofkraken. Maar plots is hij weg. Dat kan toch niet? Weet je iets? Vertel! Ons, of liever bel de politie!

Deel dit artikel:

3 reacties

 • Bruce

  Tussen 8 en 6 op de Zaanweg? Als dat de blauwe zone is, heeft handhaving hem waarschijnlijk meegenomen – maar ik neem aan dat de gemeente al gebeld is om dat te controleren?

 • Gre luttik

  Handhaving doet wel vaker rare dingen zonder eerst de eigenaar te waarschuwen. Moet niet mogen. Maarja, het blijven nep-agenten, zoals een vriend van mij dit uitdrukt wiens auto ook zonder meer is meegenomen.
  Het zou wel het “gebrek aan bombarie” kunnen verklaren. We gaan zoeken!

 • Gre luttik

  Hele week door de Zaanstreek gereden. Niks gezien. Auto al terecht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *