Hembrugterrein wordt HEMtuin met ‘coronaproof terrastival’

Vanaf vrijdag 26 juni is de HEMtuin open, volgens de organisatie “Nederlands grootste culturele playground in de vorm van een terrastival, gelegen op fietsafstand van Amsterdam.”

Het ‘vergeten festival’, op het ‘groenovergoten Hembrugterrein’ is mogelijk omdat er op de 48 hectare meerdere zalen, loodsen en tuinen zijn waardoor de anderhalvemetermaatregel kan worden gewaarborgd.

Een kaartje kopen is handig. Wie alleen maar op een terras wil zitten moet per persoon € 5 borg betalen die teruggestort wordt als er binnenkomt. Als er ruimte is, kunnen er op locatie nog lege spots worden gekocht bij de check-in balie.

Voor brunch en dinervoorstellingen zijn de prijzen € 45 en € 59 p.p. (inclusief eten en show dus). De lichtshow kost € 12,50 en het museum € 10.

Bekijk hier alle opties op de website. HEMtuin is vanaf 26 juni de hele zomer geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 23.00 uur.

Deel dit artikel:

2 reacties

  • Kick van der Horst

    Ehhh waar gaat het eigenlijk over, Thé?

    Mag het iets duidelijker? Wie organiseert dit, waar op het Hembrugterrein is het, wie regelt het prijzige menu en binnekomt is met een n. Er binnekomt!?!?

    Goed, even diep ademhalen, je enthousiasme wordt gewaardeerd, maar nu rustig even opnieuw. Zodat we het snappen voordat we op het linkje klikken…

  • Sam Huisman

    Ik vond dit een heel vaag bericht en ben maar eens gaan rondvragen. De correcte insteek is: TAETS creëert een tuin in het Hembrugterrein met vlaggen en vraagt daar een toegangskaartje voor. De rest van het terrein is gewoon toegankelijk zoals je zou verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *