Het voormalige MUZE eten & drinken gaat, na een hele lange tijd, op donderdag 19 oktober weer open. Het restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en wordt gerund door chef-kok Aaron Beijersbergen en gastvrouw Cheyenne Chauny Delgado Nascimento.

Toen Aaron een bezoek bracht aan het Zaantheater en zag dat het theaterrestaurant niet meer in gebruik was zat hij direct boordevol ideeën. Hij vond het zonde om zo’n locatie met zoveel potentie niet te benutten. Hij besloot om een mail te sturen wat resulteerde in een samenwerking.

Vanaf donderdag 19 oktober kunnen theaterbezoekers op voorstellingsavonden een bezoekje brengen aan het vernieuwde restaurant. Er komt een kaart met verse seizoens- en streekproducten én nieuwe wijnen. Er komt een vast driegangenmenu dat elke maand wisselt. Daarbij kun je voor het hoofdgerecht kiezen tussen vlees, vis of vegetarisch. Het menu kost €36,75 per persoon. Voor de liefhebbers zijn er ook pauze- en nagenietarrangementen. 

Aaron en Cheyenne zijn vanaf komende maand de vaste gezichten in het restaurant. Janine Overhand, sinds enkele jaren het gezicht achter de horeca in het Zaantheater, kreeg een goed gevoel bij de gesprekken.

Het is een fris koppel dat nieuwe energie meebrengt. Ze denken in mogelijkheden en ontwikkeling. Ze zijn trendsetters in food, maar ze begrijpen ook wie ons publiek is.

Naast alle theaterbezoekers zijn anderen die nieuwsgierig zijn geworden naar het ZaanTheaterrestaurant ook van harte welkom.

Bron en foto: Zaantheater.