Yada Yada Market blijft voorlopig dicht

Aanvankelijk was het plan dat de Yada Yada Market op het Hembrugterrein in februari weer open zou gaan. Maar medio april was de markt nog steeds niet open.

Exploitant Paul Rutzen meldt De Orkaan dat februari niet gehaald is omdat er nog gerenoveerd wordt, daardoor is de opening uitgesteld. Wanneer Yada Yada wel open gaat kon hij niet zeggen.

De markt heeft een geschiedenis van uitgestelde openingen, verbouwingen en concept-verandering. In november 2015 ging de Afrikaanse markt open, maar na enkele weken sloot de zaak weer. De verbouwing zou nodig zijn geweest omdat het gebouw in de winter niet goed warm te stoken was. Op 1 april 2016 werd de markt opnieuw geopend.

Van een Afrikaanse markt is de nadruk meer komen te liggen op ‘food’. Het idee om bezoekers te laten betalen werd snel verlaten, de openingstijden werden aangepast.

In november 2018 werd Yada Yada Market gesloten wegens een verbouwing. Eigenaar Paul Rutzen van Yada Yada zei destijds een nieuwe en frisse Yada Yada te willen presenteren: “Exciting times ahead for Yada Yada in 2019 and beyond.”

Foto (De Orkaan): Yada Yada het afgelopen weekend.

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Wendy Kind

    Yada Yada was ooit dé trekpleister van het Hembrugterrein, maar inmiddels hebben ze door al die (onverwachte en onaangekondigde) sluitingen en conceptuele veranderingen de boot gemist. Jammer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *