Het einde van café Glenn de Koning, Teasers gaat door

Via Facebook kwam het tot ons. Café Glenn de Koning in Zaandam stopt ermee. Maar Teasers op de Dam gaat door met Glenn.

Hier het bericht op Facebook:

“Café Glenn de Koning – een einde aan een begrip in de Zaanstreek

Na 6 fantastische jaren en met heel veel plezier ondanks 1.5 jaar met de Corona ellende willen wij graag het volgende kenbaar maken.

Ons Café Glenn de Koning was in deze moeilijke tijd meer dicht dan open en hebben wij kunnen proeven van Teasers Zaandam. Vele van jullie trouwe gasten hebben ons daar al gevonden. En voor ons word Teasers Zaandam dan ook de plek waar alle mogelijkheden liggen, waar wij ons op willen focussen en daarom hebben wij besloten de deuren van Cafe Glenn de Koning voor goed te sluiten.

Wij willen al onze medewerkers, vrienden en familie, die door de jaren heen ons hebben geholpen achter de bar, bij de deur, op het podium of op welke manier dan ook, bedanken uit de grond van ons harten. In het speciaal (mama) Ineke , Cok, Jack, Afra, Raymond, Jeanette en Jan , en iedereen die op wat voor manier dan ook heeft bijgedragen. Jullie zijn voor ons onvergetelijk.

De vele feesten, de vele artiesten die bij ons hebben gestaan, de doordeweekse gezelligheid en het gevoel van warmte en thuis zullen we nooit vergeten. De herinneringen blijven voor altijd! En gelukkig hebben wij de foto’s nog van alle leuke avonden die wij met jullie mochten beleven.

Ook al stopt Cafe Glenn de Koning, Glenn & Kevin stoppen zeker niet. De komende jaren gaan we van Teasers Zaandam onze droom waar maken. Een geweldige locatie met drinks, Foods, Sports, Nightlife en meer.

Alle lieve bezoekers, gasten, vrienden en familie van Cafe Glenn de Koning, namens ons hele team: ‘bedankt voor al die prachtige herinneringen’, die neemt niemand ons meer af. We zien elkaar snel in Teasers. Want niet alles in het leven veranderd he 😉 uiteindelijk hebben we allemaal “dorst”, trek in een “shotje” en zin in een “dansje”!

Glenn vraagt klanten te reageren op Facebook met herinnering (en/of foto) “van al die jaren en samen met ons en elkaar afscheid te nemen van ons cafeetje.”

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *