Hoera! Nieuwsbrief 200!

Om en nabij exact 12:00 uur vanmiddag poppen de kurken, als we Orkaan-Nieuwsbrief 200 vanuit de digitale brievenbus de wereld insturen. Champagne! *

2015, op zaterdag 28 november, stuurden we de eerste brief naar zesentwintig geïnteresseerden. Het exemplaar van vandaag zal bij drieëntwintighonderddertig mensen afgeleverd worden, waarvan meer dan 70% hem opent.

Die 70% is natuurlijk 30% te weinig, maar… dat percentage schijnt torenhoog boven de landelijke nieuwsbrief-resultaten uit te stijgen. Waarvan akte! De waardering voor de inhoud wisselt, maar vooralsnog verslaan de ‘duimpjes omhoog’ de ‘duimpjes omlaag’ vet.

Een vast format hebben we niet. Wel plaatsen we altijd de uitgaansagenda, de column(s), best gelezen stukken, en doorgaans ook wat Zaanse Minuutjes film.

Schrijf je ook (Gratis! Gratis!) in, en voorzie ons af en toe van een duimpje.

Blij

Het aantal bezoeken van De Orkaan, sinds 2014, de is de 12.000.000 gepasseerd (twaalf miljoen!). Op Twitter hebben we 4050 volgers, via Facebook 6609, de filmpjes van het YouTube kanaal werden 546.533 keer bekeken en de nieuwsbrief groeide in 200 nummers van 26 naar 2330 leden (o ja, ook hebben we 635 volgers op Instagram). Met elke lezer/kijker zijn we blij.

*Bij nadere inspectie bleek het om vrij goedkope appelcider te gaan…

Deel dit artikel:

3 reacties

 • Rudolf Jacobs

  Van Harte proficiat. Kan niet meer zonder (!) Zal tot mijn einde der dagen de Orkaan omarmen.

 • Rita Melk

  Hartelijk gefeliciteerd allemaal. Volg jullie niet dagelijks maar wel vaak. Ook mooie initiatieven zoals de rubriek omhoogkijken naar aparte gevels. Ga door, ik lees door met veel plezier en dank voor jullie onstuitbare inzet. Groet.

 • Bertus Tigelaar

  Van harte gefeliciflapperd met de 200ste knap hoor .
  Altijd erg leuk om de nieuwsbrief te openen.
  Naar ik hoop nog vele jaren .
  Op naar No.250 .

  Groetjes Bertus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *