Hoeveel kletspraat kan je kwijt in 3:33 minuut? (filmpje)

vervoersregio filmpje

Kan een filmpje van ruim drieƫnhalve minuut nergens over gaan? Alleen bestaan uit een eindeloze reeks van nietszeggende uitspraken, holle propagandaleuzen en platgeslagen gemeenplaatsen?

Ja dat kan.

De Vervoersregio Amsterdam, een niet-democratisch samengesteld orgaan, waar Zaanstad niet alleen deel vanuit maakt, maar ook fors aan meebetaalt, kan dat. Ze kunnen dat als de beste.

Het filmpje is ruim een week geleden online gezet en is inmiddels 17 (!) keer bekeken. Wij schatten de productiekosten toch wel op een paar duizend euro.

Kijk, luister en huiver. Als het niet met belastinggeld was gemaakt, zou het bijna grappig zijn.

7 Reacties op Hoeveel kletspraat kan je kwijt in 3:33 minuut? (filmpje)

 1. erik ommen says:

  Ik vind het wel een leuk filmpje. Zie niet zo gauw wat er mis mee is. Waar zit de onzin? In de nietszeggendheid? Dan weet ik er nog wel een paar.

 2. marion says:

  tja, een sterke tekst; Ik ben na het kijken van dit filmpje wel nieuwsgierig wat de doelstelling van de makers was.

 3. Jaap says:

  Tss, wat een onzin zeg. Hadden ze daar geen vrouw zonder spraakgebrek voor kunnen nemen ( hoewel deze rare manier van praten wel steeds normaler wordt helaas ) ? Maar goed, het wordt ondertiteld ; wie verzint zoiets vraag je je af.

 4. vaartje197 says:

  ik mis eigenlijk een stukje over het prachtige vervoer in de regio, met ontzettend veel wind, storm,regen,en een dik pak sneeuw, want daar hebben we ook mee te maken, of is dit ook kletspraat van mijn kant? zo ja dan heb ik geen 3.33 minuut nodig, zo zie je maar er is altijd baas boven baas.

 5. Josefien says:

  Het is me niet helemaal duidelijk. Was dit een hulpvraag?

 6. Mark Damman says:

  Goed dat de orkaan er over schrijft. Zorgt voor kijkers. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>