Horecagelegenheid Zaandijk 4 weken dicht na vondst drugs

Een horecagelegenheid in Zaandijk is voor 4 weken gesloten door burgemeester Hamming nadat er verdovende middelen waren aangetroffen.

De drugs werd op zaterdagavond 11 mei gevonden bij een horeca-controle in Zaanstad. Eén persoon werd aangehouden op verdenking van dealen. Hij had meerdere wikkels harddrugs bij zich, en kleinere geldbedragen.

De vondst was het resultaat van een grotere actie van gemeente Zaanstad, Politie, Openbaar Ministerie, Omgevingsdienst en Belastingdienst om meldingen van illegale activiteiten, drugs, wapens en andere ondermijnende activiteiten te controleren.

Er werden harddrugs gevonden, materiaal voor een hennepplantage, vuurwapens, nep-merkkleding en twee gestolen scooters. In totaal zijn twee personen tijdens deze acties aangehouden. Daarnaast is illegale bewoning geconstateerd en verschillende milieuovertredingen.

In twee panden in Wormer werden twee vuurwapens, meerdere soorten harddrugs, zoals, cocaïne en hennep, materiaal voor hennepplantage, en geld in beslag genomen. Hiervoor is een persoon aangehouden. De gemeente Wormer een van de panden snel sluiten.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *