Hotel ‘Zaanse Schans’ na ruim 2 jaar weer open

Vorige week gingen Boutique Hotel Zaanse Schans en restaurant Diga (“Italiaanse gerechten met een Nederlandse twist) open. Tot twee jaar geleden zat daar nog Hotel Zaandijk met het restaurant Mulino.

Eind april 2019 werd hotel Zaandijk door burgemeester Hamming gesloten nadat er voor de tweede keer een aanslag was gepleegd.

Het hotel heeft een andere exploitant gekregen. Mark Lankveld, ook bedrijfsleider bij Beste Western Zaan Inn hotel in Zaandam, Nikki Hogervorst en Lucie IJkelenstam doet met Anjer hotelservice het management.

Het hotel heeft 15 kamers.

Lees ook: Hotel Zaandijk wil na heropening uitbreiden

Website hotel: www.boutiquehotelzaanseschans.com

Foto: Alexandra Blaes

Deel dit artikel:

4 reacties

 • P. Hoogkamer

  Guisweg de Hotel boulevard van Zaanstad !!! Er zijn nog 3 panden op de Guisweg die aan het woning bestand worden ontrokken en omgebouwd worden tot boutiquehoteletjes.

  • Emmy Bootsman

   Het hotel (9 kamers) op Guisweg 29? is bijna klaar. Guisweg 17 is voorlopig verhuurd dus die verbouwing tot hotel met 7 kamers laat nog even op zich wachten. En het groene pandje (Guisweg 45?) is net op tijd gemeentelijk monument geworden dus of daar toch een hotel komt?

   • P. Hoogkamer

    groenepandje is een hotelvergunning voor afgegeven. idem voormalig garage /oudbadhuis

    • Emmy Bootsman

     Vanmiddag gesproken met de nieuwe eigenaar van nr.17: de voormalige kerk/garage wordt toch geen hotel (blij!) maar 2 woningen en een winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *