Iamsterdam steekt over naar Zaanstad?

De citymarketing van Amsterdam – Iamsterdam – is even het Noordzeekanaal overgestoken naar Zaanstad.

Aan de Provincialeweg, bij het begin van de Pieter Ghijsenlaan 1, wapperen de vlaggen van IAmsterdam. In het pand zat vroeger de autotechniek-opleider Innovam.

We maakten de foto maandag na sluitingstijd zodat we niet even naar binnen konden glippen.

Dinsdag hebben we op alle mogelijke manieren geprobeerd contact te maken met de communicatieafdeling en andere professionals van de hoofdstedelijke marketeers maar online vragen worden niet beantwoord, telefoons niet opgenomen en via sociale media zijn ze ook niet erg sociaal. Uiteindelijk mondde een belofte om terug te bellen uit in… niet terugbellen.

Pop-up? Evenement? Overname van SMZ? Voorbode op annexatie?

Een attente Orkaan-lezer stuurde ons deze foto die op 25 november is gemaakt, inclusief de vlaggen van Zaanstad en Taets.

Deel dit artikel:

5 reacties

 • Janine Fluyt

  Wat vervelend dat de redactie niet door ons is teruggebeld om vragen te beantwoorden over de vlaggen bij congrescentrum van partner Taets.
  Mocht u daar nog onbeantwoorde vragen over hebben kunt u contact zoeken via de persafdeling van Amsterdam Marketing: 020 406 6265.

  • De Orkaan

   Tja, vanaf 12:30 is gister op alle mogelijke manieren geprobeerd contact te maken met Iamsterdam. Telefoons worden niet opgenomen, ingesproken berichten niet opgevolgd, na keuzemenu volgt onverbiddelijk een automatisch ophangen. Webformulier ingevuld: geen reactie. Ook via Twitter geprobeerd, met zelfde resultaat: niks. Uiteindelijk om 14:45 via via iemand aan de lijn die niks wist en zou laten terugbellen. Wat natuurlijk niet gebeurde. O, ja… de vlaggen staan helemaal niet bij Taets zoals duidelijk in het stuk staat.

 • Janine Fluyt

  Spijtig dat dit zo gelopen is. Waarvoor excuus. Ik kan uit uw bericht niet opmaken of u nog vragen heeft over de Iamsterdam-vlaggen bij het nieuwe congrescentrum van Taets. Een partner van onze organisatie en enthousiaste supporter van Iamsterdam.

 • Erik Esteie

  Het kan natuurlijk zijn dat het voormalige pand van Innovam het nieuwe congrescentrum is van Taets? Verklaart gelijk de verwarring over waar de vlaggen staan.

  Ik moet er echter wel gelijk aan toevoegen dat dit gebouw de uitstraling heeft van een…, tsja, een ehh….

  Het is in ieder geval niet een gebouw wat ik associeer met een congrescentrum…

 • luttik

  Gewoon dus Lam Sterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *