In de glazen bol: Energetische woninganalyse

 

Orkanen raken af en toe de grond, meestal razen erboven: tussen hemel en aarde.

Zaankanters staan meestal op de grond, af en toe zweven ze erboven. Vandaag in onze glazen bol:

Energetische woninganalyse met Raymond Dekker

Voor veel mensen is hun huis een fijn oplaadpunt, maar voor sommigen is het er niet te harden. Voordat je besluit een pakje sigaretten te gaan halen om nooit terug te keren, is het misschien de moeite waard om Raymond eens te laten rondsnuffelen:

“Bij een van onze klanten stond een schitterend beeldje uit Afrika op een kast. De inwoners van dit huis hadden steeds hoofdpijn en kwamen er niet achter waar de klachten vandaan kwamen. Uit onze Vision Feng Shui analyse bleek dat het beeldje de storende factor was. Nadat  het beeld weg was, waren ook de klachten verdwenen.”

In dit voorbeeld heeft de buitenlander het weer gedaan, maar let op: het kan ook zomaar eens die onverdachte koffiemok van je schoonvader zijn…

Raymond-Dekker_Aware-of

De kosten: in een half uurtje moet het gepiept zijn en dat kost € 40,-. (al weten wij niet zeker of er niet een Vision FengShui Woninganalyse aan vooraf moet gaan. Daarvan is de prijs op aanvraag).


 

 

Eekhoorn

PS Voor ons was het bestaan van dit soort energie een eyeopener: de eekhoorn hiernaast is direct uit de woonkamer verwijderd.

 

 

 

Matmanszoom 61 Koog aan de Zaan

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *