In kaart!

‘Op de kaart zetten’. Het is de opdracht die elke citymarketingman m/v op zich neemt, en de term geeft ons de kriebels.

Doorgaans worden de pijlen gericht op mensen van buiten, plastic decor, snel vermaak en dito winst. Het spotlicht valt op de grootste roeptoeter, de dikste portemonnee of de meest gelikte netwerker.

We houden van onze streek, en we willen dat zichtbaar is wat zij herbergt. Daarvoor bedachten we de rubriek ‘In kaart’. Straten, verzamelgebouwen, winkelcentra, winkeliersverenigingen, terrassen… Zaanse plekken waar kwaliteit geleverd wordt die zichtbaar mag zijn voor de andere Zaankanters (en geïnteresseerde buitenpoorters), brengen we in kaart.

Als wij een kaart aanmaken, dan zijn we zo compleet mogelijk. Daarbij lichten we bedrijven uit (met een filmpje en/of een apart artikel), als zij daarvoor een kleine financiële bijdrage willen en/of kunnen leveren. Want zelfs een Orkaan leeft niet van Zaanse lucht alleen.

Mail ons als je een blij idee hebt voor een interactieve kaart!

2 reacties op In kaart!

  1. Merel Kan schreef:

    Kijk! Dat zijn fijne berichten, dank je!

  2. Hans de Wolf schreef:

    Een suggestie om op de kaart te zetten: BWZ in de Pinkstraat 14 in Koog aan de Zaan. BWZ is oorspronkelijk opgezet als een belangenvereniging voor WAO-ers in de Zaanstreek, maar behartigd nu belangen van alle uitkeringsgerechtigden in de Zaanstreek. BWZ richt zich vooral op hulp en advies rond zaken uitkeringen, belasting en juridische vragen.

    In de praktijk kan dit neerkomen op helpen bij het invullen van een belastingaangifte of aanvragen, maar ook meegaan naar een gesprek bij het UWV. Voor juridische vragen kan BWZ teruigvallen op de expertise van advocaten. Een vrijblijvend advies is kosteloos.

    Op woensdagmorgen tussen 10 en 12 is er een inloopspreekuur, maar het is ook mogelijk een afspraak te maken. Zelfs thuisbezoekj is mogelijk, bijvoorbeeld als iemand slecht ter been is.

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *