Inbraken Zeeheldenbuurt: bouwer vraagt om waakzaamheid

Bouwbedrijf Ooijevaar vernieuwt samen met Parteon 178 woningen in de Zeeheldenbuurt in Wormerveer. Eergisteren stuurden ze bewoners en omwonenden van de buurt een brief waarin ze aandringen goed op te letten en waakzaam te zijn.

De buurt gaat gebukt onder inbraken: 

‘Het betreft hierbij inbraken bij woningen die bij ons in uitvoering zijn. Ook horen wij in de directe omgeving dat er meerdere inbraken hebben plaatsgevonden in de regio, zowel op bouwplaatsen, als bij bewoners.’ 

Het bouwbedrijf heeft zelf inmiddels verlichting met bewegingsmelders geplaats, en ze hebben de politie gevraagd extra te patrouilleren in de avond. 

De ‘foto’ boven is een screenshot uit een filmpje van Parteon

Deel dit artikel:

2 reacties

  • Tja, er zijn mensen die ECHT werken EN er zijn ook mensen die TE lui zijn om te werken. Dus oppakken, en gratis laten werken totdat die woonwijk klaar is…

  • J.versluijs

    Het bouwbedrijven zelf ook beter opletten gisteravond door de steeg gelopen tussen C Bruinweg en de vanDiemenstraat gelopen vond ik 2 poorten welke open stonden nummer 29 CorBruinweg en nummer 2o van Diemenstraat dus het lijkt mij dat er bij de aannemer ook wat mis is wat betreft controle en toezicht van het personeel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *