Jack Sparrow terecht!

Gisteren plaatsten we een oproep van de Zaanse buschauffeurs. Ze mistten hun bijzondere passagier. De piraat Jack Sparrow. 

Vooral op Facebook bleek dat er meer mensen zijn die hem missen en er zijn ook een hoop mensen met hem op de foto gegaan. De oproep werd veel gedeeld en… de Zaans/Braziliaanse piraat is gevonden! 

Zijn echtgenoot reageerde onder het bericht en hij en Fanny vonden elkaar: ‘Jack’ zat voor werk in Brazilië. Vanwege corona kon hij niet meer werken in Amsterdam. Vanwege het tijdsverschil sliep hij op dat moment nog, zich geheel niet bewust van de zoektocht in Nederland.  

Toen Jack (die Tom Pacheco heet) eenmaal wakker was, bleek hij zeer verrast. Hij was blij dat hij zo gemist werd. Hij mist de chauffeurs ook. In Brazilië werkt hij als zanger met ‘Brega Funk Music’ (wij hebben ons laten vertellen dat dat opwindende dansmuziek is uit de favela’s). Via zijn Instagram-account kan je hem volgen. Gelukkig sluit hij niet uit dat hij weer naar Nederland komt als alles weer ‘normaal’ is. 

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Voor mij is er maar een jack sparrow en dat is de enige echte Johnny Depp.
    En dat zal.voor in de toekomst ook zo blijven.

    Dat men deze geweldige acteur,uit de film industrie hebben verbannen,kan ik met mijn verstand niet bij.
    Een van de grotere acteurs ooit die ik ken,in al zijn geweldige films waar bijna heel Nederland van genoot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *