Jumping World Veldpark voor jou getest! (Filmpjes, ook met Buba)

Het leven van een Orkaan-redacteur gaat niet over rozen.

Omdat we geacht worden in de haarvaten van de Zaanstreek te zitten, werden we gisteren door de hoofdredacteur achter het bureau vandaan geschopt om ‘veldwerk’ te doen.

Zwervend door het In ’t Veldpark struikelden we over een zebra, kamelen, over olifant Buba* en over een paar echte (!) My Little Pony-achtige paardjes met vlechten in het haar. Niks nieuws onder de zon dus, want die waren er vorig jaar ook al…

Plots werd onze blik getrokken door een luchtkussenparadijs van heb ik jou daar! Jumping World! We wisten direct dat er, als we echt in de haarvaten willen komen, getest zou moeten worden. En dat deden we! Voor jou!

Een natte broek, een rode kop, en een gekneusde kleine teen verder bereikten we voldaan het redactielokaal met een volle Zaanse minuut film!

* De hoofdredacteur was teleurgesteld dat we Buba niet gefilmd hadden. De olifant, een grijze veertiger, is met pensioen, maar hoopt bij het circus Freiwald te mogen blijven, ondanks het ‘Verbod op wilde dieren in het circus’.

Later bleek dat Katja Zwart Buba wel van dichtbij gefilmd had (zij wel!). Samengevoegd met ons beeld van – de echte! – My Little Pony kwamen we toch nog tot een Zaans minuutje over de beesten…

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *