Kaasfonduerestaurant in de watertoren van Assendelft 🧀

Say Cheese! De watertoren van Assendelft is een van de meest gefotografeerde objecten van onze streek, maar vandaag zeggen we cheese omdat er een restaurant vol kaasfondue inkomt. 

Al vanaf vrijdag 4 augustus kan je er terecht om je garnituurtjes in de gesmolten Gruyère-Emmentaler te dopen. 

Voor de tiende verdieping van de Watertoren van Assendelft werd door Amsterdam Big Time Crew vanaf november vorig jaar een nieuwe uitbater gezocht, maar het lijkt er nu op dat de Amsterdammers doorgaan. Er worden naast de fondue de komende tijd nog verschillende evenementen aangeboden. 

Reserveren kan via e-mail: dewatertorenvanassendelft@gmail.com of  via WhatsApp naar 06-15183268

Deel dit artikel:

5 reacties

 • Hans van den Berg

  Een kaasdsfonduerestaurant in de watertoren van Assendelft. Leuk dat er een nieuwe uitbater is gevonden, maar ik vraag mij af, of de Zaanstreek nu zit te wachten op überhaupt een kaasfonduerestaurant en dan ook op die locatie? Vorig jaar november meldde De Orkaan nog: “Voor een overnameprijs van € 99.500 en vervolgens een maandbedrag van € 4.317 (met nog wat kosten erop) kan jij je culinaire droom beleven met je hoofd in de wolken…”
  Dit wordt een behoorlijke maandelijkse kostenpost voor de nieuwe uitbater. Tel daar nog bij op de inkoopkosten, (gas), water en elektra, personeelskosten en inrichtingskosten. Voor hoevel €€ per maand moet je dan wel niet aan kaasfondue omzetten, om in ieder geval geen verlies te draaien…..?

 • Karin Heugen

  Dat kan je je ook afvragen over al die nieuwe hotels die in Zaandam erbij zijn gekomen. Hoe rendabel zijn die? Misschien juist fijn eens wat anders dan fastfood rommel.Het zal vd prijzen afhangen of het een hit wordt. Ik ben iig fan van kaasfondue dus ga het zeker proberen. laten we de nieuw uitbater gewoon succes wensen. Het is zijn investering.

 • Pieter Heine

  geweldig, groot liefhebber hier!

 • Petra Dijkstra

  Slimme keuze! Kaasfondue is van alle tijden en spreekt meerdere doelgroepen aan. je kunt het simpel houden of flink uitpakken. Ik zal dit als idee opperen voor ons jaarlijks familieuitje. Veel succes gewenst aan de uitbaters!

 • Jaap Meeuwsen

  Afgelopen vrijdag met de familie wezen fonduen, alles top voor elkaar.
  Ondanks dat alle tafels bezet waren snelle gezellige bediening en prima kwaliteit, heel ontspannen ook met kleine kinderen erbij.
  En wat een omgeving….is toch wel heel apart natuurlijk.
  Later nog een rondje van het huis, dat wil zeggen naar buiten en over de omloop rondgelopen, was prachtig weer dus wat een uitzicht !
  Wel een puntje is dat op de website http://www.dewatertorenassendelft.nl niets te vinden is over kaasfondue, nog de oude info, daarvoor moet je naar Facebook maar daar komen we niet allemaal maar ook dat zal ongetwijfeld ook wel goedkomen neem ik aan.
  Ons is het prima bevallen, een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *