Begin deze maand werd duidelijk dat het doek viel voor Captain O’Malley (voorheen: De Kapiteinshut) in de Klauwershoek. Daarmee liep ook het warme bad leeg waarin het Kapiteinskoor niet alleen zo’n 25 jaar geleden geboren werd, maar ook al bijna zolang dreef. 

Gelukkig zijn de mannen in uniform -zwijmel😍- niet voor een gat te vangen. Direct verkenden ze andere wateren en het bleek dat ze gewenste gasten waren op meerdere plekken. 

Elke woensdagavond wordt er gerepeteerd door een hoop mannen (m/m) en daar moet zo’n plek op ingericht zijn. Ook was er de behoefte aan binding met water. Liefst natuurlijk de Zaan. 

Gastheer Michael Van Zaane van het Tolhuys aan de Zaan bleek daarbij over de beste papieren te beschikken. Opperkapitein Wim de Graaf laat weten:

‘Binnen bestuur hebben we veel gepraat en gedacht en locaties bezocht. Toen we deze locatie met de koorleden deelden viel het erg goed.’

We wensen de mannen (m/m) veel succes op de nieuwe plek (en we hebben het sterke vermoeden dat Michael van Zaane binnen de kortste keren lid is van het koor). 


Advertentie