Karen Schoonheim lijsttrekker GL-Wormerland

De eerste vijf op de lijst van GroenLinks Wormerland zijn de huidige vier raadsleden en GL-wethouder Halewijn. Maar in een enigszins onverwachte volgorde.

Raadslid Karen Schoonheim wordt lijsttrekker. Op plaatsen 2, 3 en 4 staan de huidige raadsleden Elly Fens, Remco Doorn (fractievoorzitter) en Frans Stoop. Op nummer 5 staat wethouder Harold Halewijn (lijsttrekker in 2018).

Volgens het persbericht is Karen:

“een enthousiaste en getalenteerde politicus. De afgelopen raadsperiode is ze begonnen als raadslid. De kandidatencommissie ziet de enorme groei die ze heeft doorgemaakt in inhoudelijke kennis en ook politieke handigheid.

Karen kan zowel binnen de partij en fractie overzicht en goede relaties verzekeren, als in samenwerking met andere partijen binnen het politieke speelveld.”

Schoonheim woont in Oostknollendam met haar man en kinderen en is in haar dagelijks leven balletdocente.

Afbeelding: Harold Halewijn en Remco Doorn links en rechts boven, onder (vlnr): Frans Stoop, Karen Schoonheim en Elly Fens.

In Wormerland zijn van vier van de zes zittende partijen de lijsttrekkers bekend:

VLW/POV en CDA hebben nog geen lijst (of lijsttrekker) bekend gemaakt.

Deel dit artikel:

2 reacties

  • Remco Doorn

    Karen is zeer gedreven en zet zich breed in. Samen met Elly Fens zit ze bovenop het sociaal domein, waaronder de jeugdzorg en de WMO. Ze is zeer begaan met de energietransitie, vertegenwoordigt de raad bij de Metropoolregio Amsterdam (MRA) en is één van de meest in het oog springende raadsleden bij menig bovenlokale bijeenkomst. Haar kennisniveau bereidt zich gestaag uit en valt als zodanig op. Ook bij de andere fracties is de waardering voor Karen groot.

  • Fred Blijestein

    Beste Orkaan kan deze schaamteloze GroenLinks reclame verwijderd worden? Er zijn andere manieren om je favoriete partij te promoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *