Kerstbomen inleveren! Levert geld op!

Op zaterdag 11 januari is de jaarlijkse Kerstbomenactie in Zaanstad. Tussen 9.00 en 16.00 uur rijdt HVC met extra wagens rond om bomen op te halen.

In Oostzaan en Wormerland kunnen op 6 en 8 januari kerstbomen worden ingeleverd.

Van de oude kerstboom wordt compost gemaakt. Elke ingeleverde kerstboom levert in Zaanstad een bon op die ter plekke is in te wisselen voor € 0,20. De gemeente Zaanstad keert daarnaast voor elk opgehaalde bon € 0,40 aan verenigingen uit. Iedere ingeleverde bon steunt een vereniging.

Het is ook mogelijk de bomen eerder op te laten halen, wel moeten dit minimaal 50 kerstbomen zijn. Bel dan 3 en 9 januari om een afspraak te maken via de klantenservice van HVC (0800-0700).

Hier het schema van HVC met alle plekken in Zaanstad en de tijden erbij. Foto’s: de actie van vorig jaar (De Orkaan).

In Oostzaan worden kerstbomen die op 6 januari op straat worden gezet opgehaald door Werkom.

In Wormerland kunnen op woensdag 8 januari bij de lagere scholen kerstbomen ingeleverd worden van 8.00 tot 9.00 uur. Voor elke ingeleverde boom keren wij  € 0,50 uit. Later op de dag, van 13.00 tot 15.00 uur, kunnen de kerstbomen worden ingeleverd op de gemeentewerf aan de Papiermakerstraat 6 in Wormer.

kerstbomen actie 2019 eiland

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Bas

    Het geld ligt op straat. 3 kerstbomen bij de containers bij voormalig Vomar in de Czaar Peterstraat in Zaandam en 1 kerstboom in een fietsenrek voor de MCB winkel in de Westzijde Zaandam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *