Witte BMW met schade gezocht! Update: gevonden.

Een bewoonster van Westerwatering werd vannacht rond drie uur uit haar slaap gewekt door het geluid van racende auto’s in de wijk.

Toen ze opstond om te gaan kijken hoorde ze een knal en toen ze eenmaal buiten kwam zag ze onderdelen van een auto op straat, naast een auto die geramd was. De dader was verdwenen.

______________________________

Update 11:00 uur: zojuist kregen we het bericht dat de BMW (grijs en niet wit) in Westerwatering is aangetroffen, niet ver van de plek waar de schade is aangericht. De schade aan deze auto correspondeert met de schade die is aangetroffen. De politie is op de hoogte gebracht.

_____________________________

Het gebeurde op de Max Havelaarstraat ter hoogte van de Merijntje Gijzenstraat en de auto met schade is van Orkaans eigen snookerspecialist/cartoonist Martin van Zeelt. Niet dat het dan nóg erger maakt, maar sneu is het wel, want dat is een leuke gast.

Het vinden van de auto waarmee geracet en geramd werd moet te doen zijn. Wat we ervan weten is:

 • Het is een witte BMW
 • Hij heeft zichtbare schade
 • Hij werd vannacht rond drie uur met waanzinnige vaart door woonwijk Westerwatering gestuurd.

Als je weet waar of van wie de auto is, meld het de politie, 0900-8844.

 

Deel dit artikel:

6 reacties

 • Jaap

  Lekker handig van de mannen, niet ver van de plek waar de schade is aangericht. Stevig aanpakken dit soort kereltjes.
  Nou de schade nog vergoed krijgen.

 • hans van loo

  Het merk en type auto zegt ook vaak wat van de eigenaar.
  Wel eens opgevallen?

 • JK

  Ik woon als velen van ons onder een route voor vertrekkende vliegtuigen van Schiphol. Ik heb echter meer last van nachtelijk racende motoren en auto’s. Het gaat vaak door van laat in de avond tot vroeg in de ochtend. Kennelijk is het nu niet meer alleen bij Karwei en bij de molen in de Achtersluispolder, maar ook gewoon in een woonwijk. Kan daar nu niet eens harder tegen opgetreden worden, en kunnen we niet meer onze afkeuring aan de jonge jongens doen blijken. Je herkent de autootjes echt wel….., met van die Johnny-uitlaatpijpen……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *