Kim verrast collega-ondernemers

Kim is al 19 jaar eigenaresse van Cosmo Hairstyling in winkelcentrum het Rozenhof in Zaandam. Ze heeft het zwaar, net als veel andere ondernemers. 

Gisternacht rond 1:00 uur bedacht ze dat ze zin had om iets positiefs te doen voor de andere ondernemers uit het Zaanse Stadshart. 

Ze stuurde hen een app, en dat kregen wij doorgespeeld. We plaatsen haar tekst 1:1

❤️even een hart onder de riem van een collega❤️

Beste collega ondernemers van deze app..

Sommige van deze groep kennen mij al wel, maar sommige van jullie ken ik eigenlijk niet en jullie mij misschien ook niet. Ik ben Kim, en ik ben nu 19 jaar eigenaar van Cosmo hairstyling in het rozenhof.

Ik hoop net als jullie dat we allemaal snel weer onze deuren wagenwijd mogen openzetten en al onze klanten weer mogen ontvangen.
Want dit is voor iedereen toch wel een ongekend moeilijke tijd!
We zitten toch allemaal in hetzelfde schuitje ook al hebben we allemaal verschillende winkels of salons. We proberen allemaal op onze manier het beste ervan te maken.

En daarom leek het me leuk om jullie eens in het zonnetje te zetten, gewoon omdat het kan en omdat het dan weer mag en gewoon omdat ik het leuk vind. Dus hier komt de clue van het lange verhaal:

Mijn team en ik zetten de eerste zondag na de opening de deuren voor jullie ondernemers open van 9.00 tot 13.00! Jullie mogen een afspraak voor die dag maken om gratis jullie haren te laten knippen en te stylen! (als je dat wilt natuurlijk)

Ivm alle maatregelen waar wij ook mee te maken hebben is het enige wat je moet doen even een afspraak maken zodat we iedereen kunnen inplannen.
We zijn niet met veel dus we doen ons best om zoveel mogelijk van jullie te helpen. Je kan dus lekker je portomonee thuis laten en gewoon alleen lekker genieten! Daar gaat het om!

Zo hoop ik op deze manier samen met mijn meiden weer een glimlach op iedereens gezicht te toveren. Want laten we eerlijk zijn als je haar weer goed zit, voel je je weer een stuk beter en kan je er weer even tegen aan.

Mocht je een afspraak willen maken mag je me op dit nummer appen of Bellen.

Liefs Kim Cosmo hairstyling 
En hou nog even vol

Deel dit artikel:

8 reacties

 • Robert Koopman

  Geweldig Kim. Na het zojuist in de krant lezen van de sombere voorspelling van de Jonge
  betreffende de opening van o.a. onze winkel is dit wel heel fijn om te lezen. Je brengt een grote glimlach op mijn gezicht. Dankjewel, Robert Trendfashion Oostzaan.

 • Annie Daemen

  Lieve kim wat een prachtig gebaar jij geeft ons echt weer een glimlach op ons gezicht in deze hele zware tijden ik hoop dat alles snel weer open gaat en dat we de klanten weer telwoorden kunnen staan en mogen helpen.

 • Maartje van den Nieuwboer

  Wat bijzonder lief! Mooi dat ondernemers elkaar onderling zo willen steunen. Prachtig. Wens je veel succes en plezier van het genieten wat jij voor een ander doet! Dat de kappers ook maar gauw open mogen gaan. Knappen we allemaal ook weer van op!

 • W de Graaf

  Wat een fantastisch goed idee..
  Ik ben dan wel geen ondernemer meer maar ik lees net dit prachtige bericht en wil toch even reageren door te vertellen dat ik SUPER TROTS op je ben en je heeel veeel suc6 te wensen !!!

 • Kim jansen

  Dank je wel allemaal zo ontZettend leuk als ie reacties!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *