Klaar voor de start: OrkaanSport!

De Orkaan is dol op sport, maar tot nu toe kwam het er niet van om ons er structureel op te richten. Dat kwam omdat het eten nog moest zakken, het te warm was, we ongesteld waren, de wekker niet ging en omdat zo’n buikje best lief staat. 

Maar na de zomerstop zijn de smoesjes voorbij. Onze mail sport@deorkaan.nl staat open voor elk sportnieuws dat de Zaanstreek brengt en dat wordt aangenomen, afgestopt, opgevangen, en hard ingeschoten door Marco van Langelaar (voetbaluitslagen) en Edwin Kleiss (alles over alle ander sporten, ja zelfs over Flyball). 

Wat gaan we doen

De komende tijd zullen we verschillende clubs benaderen om te inventariseren wie onze vaste contactpersoon wil zijn als het gaat om uitslagen, opmerkelijke nieuwtjes, transfers of mooie activiteiten. 

Als je tot een tak van sport behoort die minder voor de hand ligt, mail ons dan vooral. We willen alles in de Zaanstreek in kaart brengen. Dit betekent niet dat we automatisch alles plaatsen, de redactie bepaalt dat, maar we laten graag een hoop zien! 

Mail ons!

We lieten het mailadres hierboven al even vallen, maar voor de duidelijkheid nog eens: mail ons via sport@deorkaan.nl

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *