Komkommer (en kwel) verkeersborden 2

Gisteren mailde Marcel van Kampenhout ons wat misplaatste verkeersborden, nadat we ons beklaagden over de slappe komkommertijd.

We hadden geen serie in de pen, en of twee ‘Komkommer (en kwel) verkeersborden-stukjes achter elkaar een sequentie* zullen vormen, weten we niet, maar we kregen er weer een!

In reactie op de borden van Marcel ontvingen we een foto van een verkeersbord dat een hoop spanning en sensatie belooft in de Brusselsestraat in Zaandam. Nu grenst de straat aan het Burgemeester In ’t Veldpark, maar van ‘wild’ hadden we nog geen lucht gekregen. Dit terwijl jouwer Orkaan – heus, heus – best dingen hoort.

Het mag duidelijk zijn dat onze mail openstaat voor een ieder die mooie borden spot.

*Sequentie vonden we een interessant ogend synoniem van serie.

Deel dit artikel:

5 reacties

 • Marcel van Kampenhout

  Blijkbaar komt de hiervoor verantwoordelijke ambtenaar uit een land, waar ‘in ’t veld’ wel wild rondloopt. Brussels lof of Brussel sprouts zullen het wel niet zijn…

 • Ernst Debets

  Zaanstad is niet uniek in het plaatsen van vreemde, verkeerde of veel borden. In buurgemeente Amsterdam was het zelfs zo erg dat gemeenteraadslid Jan Bert Vroege (D66) een jaar of twee geleden een twitterlijntje heeft opgezet onder de titel #borderitis. Deze ziekte is gedefinieerd als voorkomend bij overijverige ambtenaren die een grote container verkeersborden tot zijn beschikking heeft.

 • Ton ten Napel

  Er zitten (wilde?) hazen in het park. laatst een in mijn tuin. Die nog wel heelhuids moest zien om de Heijermansstraat over te steken.

 • Frenk van Heeswijk

  Nogal suggestief artikel

 • Jelmer de Vries

  Die borden staan er omdat er een paar Nijlganzen met 12 jongen in de sloot en op de Brusselsestraat zit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *