Krommenie krijgt winkel voor webshops

Een winkel waar webshops hun producten kunnen etaleren en verkopen. Met dat idee begint Demi Mannaart een eigen zaak aan de Zuiderhoofdstraat 12 in Krommenie die op 1 november open gaat.

Ze heeft voor de Conceptstore Chloë-Demï al een aardig assortiment opgebouwd dat bestaat uit kleding, sieraden, accessoires, speelgoed, woondecoraties, haarproducten, thee en stationary.

Demi heeft voor Krommenie als vestigingsplaats gekozen, omdat ze daar het aanbod vond dat passend is voor een startende ondernemer. “Ik had graag in Saendelft willen beginnen, maar de huur daar is niet op te brengen voor een starter,” zegt Demi die in Assendelft woont. “Krommenie is een gezellige plaats en deze winkel (waar tot voor kort de PartsNL zat) was beschikbaar.” Voor de financiering is het een voordeel dat zij niet in producten hoeft te investeren.

“Uiteindelijk wil ik ook zelf artikelen gaan verkopen, maar dat bouw ik voorzichtig op. Er is belangstelling voor wat we te bieden hebben, maar je moet er wel achter heen zitten. Ik ben kritisch op wat ik verkoop. Ik moet de artikelen zelf leuk vinden of er achter kunnen staan. Voor webshops is deze winkel ook een mogelijkheid om hun producten te testen.”

Zij verhuurt tafels, planken en kledingrekken aan kleine, vaak startende webshops. Verder verhuurt zij ruimte aan een vroegere collega, een kapster die zich vestigt onder naam ‘Hair by Steff’. In de hoek bij het raam komt een kleine koffiecorner, waar je ook kunt kiezen uit suikervrije snacks.

Op de foto: Demi Mannaart (rechts) en stagiaire Lois van Woensel in de toekomstige koffiehoekje.

Een bijdrage van Jaap de Jong

Deel dit artikel:

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *