Krommeniër pech-vrouw opgepakt

Ze had autopech in Wormerveer, Graft, Zaandijk, en in Westknollendam.

En vandaag had ze ook nog eens pech in Krommenie: de 40-jarige babbelende pechvogel werd opgepakt omdat ze was herkend aan het signalement dat haar slachtoffers wisten te geven. De vrouw was een bekende van de politie en zit nu vast.

Van – waarschijnlijk – 1 tot 6 december was ze druk in de weer om onschuldige mensen geld af te troggelen door te doen alsof ze autopech had, zo meldde de politie via haar Facebookpagina.

Deel dit artikel:

6 reacties

 • Frieda

  7 juli werd er in Zaandam ook al een slachtoffer gemaakt, onbegrijpelijk dat er zulke doortrapte leugenachtige bedriegers zijn en geweldig dat ze haar nu te pakken hebben!

 • Leen

  En nu alle slachtoffers schadeloos laten stellen!!!

 • Peter Blokker

  waarom wordt dit mens “pechvrouw”genoemd? zij heeft toch geen pech? haar slachtoffers die hebben pech, ze behoord oplichtster te worden genoemd toch?

 • Winnie de Wit

  Volgens mij is deze mevrouw al veel langer bezig: ergens eind oktober vertelde de 89-jarige mevrouw uit Krommenie die ik wekelijks bezoek vanuit Humanitas Vriendschappelijke huisbezoeken, dat een vrouw haar maar liefst €450,- afhandig had gemaakt. Zelfde verhaal, sloop de portiekflat in, belde aan haar deur, zei dat ze de buurvrouw ‘van boven’ was.
  Het slachtoffer heeft er helaas geen aangifte van gedaan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *