Kunstcentrum: verhuizing uitgesteld – update

Op 21 mei gaat het Kunstcentrum aan de Vincent van Goghweg dicht. Op 2 juni opent de nieuwe vestiging op het Hembrugterrein.

Kunstliefhebbers mogen helpen met het vullen verhuisdozen en het inpakken van kunstwerken.

Wie tussen 1 april en 20 mei een kunstwerk komt huren krijgt een tweede en derde kunstwerk mee waarvoor geen huurvergoeding tot en met augustus hoeft te worden betaald. Ook is er tot 21 mei een sale in de cadeauwinkel.


UPDATE: De plannen om op 3 juni daar open te gaan zijn niet haalbaar. De verhuizing is met een maand uitgesteld. De hele maand juni is de Vincent van Goghweg nog open. Van 3 t/m 14 juli is het Kunstcentrum op de Vincent van Goghweg is gesloten i.v.m de verhuizing, op 15 juli gaat op het Hembrugterrein (Grote Hulzen 11, Zaandam) het centrum weer open. Wie t/m 1 juli drie kunstwerken huurt hoeft voor de goedkoopste twee geen huurvergoeding te betalen tot en met augustus.


Hieronder een impressie van het nieuwe onderkomen (boven de buitenkant zoals het nu is). Het ontwerp is van Superuse Studios (klik op afbeelding voor grote versie).

Het nieuwe adres van het Kunstcentrum is Grote Hulzen 11, 1505 RH Zaandam.

Deel dit artikel:

2 reacties

 • Ziet er mooi en goed uit!

  En de mandarijnen ondertussen maar doorzeuren over ‘het Cultuurcluster’.
  Laten ze een gebouw ontwerpen voor theemutsen.

 • Erik Esteie

  Precies, verhuis het hele Cultuur gedoe naar het Hembrug terrein

  Het oude hoofdkantoor zou een prachtige plek zijn voor een poppodium en dan kan de fabriek de buitenfilms kunnen organiseren op het plein voor het hoofdkantoor(en verder blijven zitten waar het nu zit)

  Wat betreft de Bieb, daar komen we wel uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *