Kunstroute Krommenie zoekt Kunstenaars

Zaterdag 30 en zondag 31 mei zal het centrum van Krommenie uit z’n voegen barsten van de kunst. Kunstenaars met verschillende disciplines stellen zichzelf en/of hun kunst tentoon in de kerken, restaurants, huizen, schuren en winkels.

Na de successen van vorig jaar, zoals de vogelspeurtocht en het Sinterklaashuis, is werkgroep Krommenie niet achterover gaan leunen. Sterker nog: dit jaar staan er alleen maar meer evenementen gepland. Voor Kunstroute Krommenie geldt: “Het kan niet vol en gek genoeg. Qua kunst natuurlijk, maar de route wordt nog leuker door optredens van (straat)artiesten en muzikanten.”

Als je een bijdrage wilt leveren dan kan je mailen naar: info@lotusevents.nl En als je op de hoogte wilt blijven van de activiteiten van de werkgroep dan is de Facebookpagina handig.

Deel dit artikel:

7 reacties

 • Goedemiddag,
  Mooi initiatief. Wij exposeren met foto’s van Mystieke Plekken. Hierover hebben we ook 2 boeken geschreven. We staan met deze onderwerpen op beurzen, geven lezingen etc.
  Buiten dit project heb ik persoonlijk eigen kunstprojecten waarvan boeken zijn uitgekomen. Behalve dat we landelijk actief zijn is het wellicht leuk om ook in Krommenie wat te doen.
  Mystiek Moment staat uitgebreid op onze website, mijn andere projecten hebben geen site. Mocht u meer info willen hebben dan geven we dat graag.
  Wie weet tot ziens

  • Dorine Kat-Stronck

   Beste Jan Willem,

   Graag zouden we de informatie m.b.t. deelname aan de Kunstroute u toe willen sturen. Zou u een mail kunnen sturen naar info@lotusevents.nl, zodat wij daarop kunnen reageren?

   Alvast bedankt,
   Dorine
   Werkgroep Krommenie

  • Dorine Kat-Stronck

   Hoi Annemiek, ik had je de informatie gemaild maar misschien is daar iets niet goed gegaan. Ik zet je op de lijst en zal de mail nog een keertje sturen. Groetjes, Dorine (Werkgroep Krommenie)

 • Ik meld mij graag aan voor deze kunstroute! Ik maak uiteenlopende kunst en fotografeer dus kom langs op 30/31 mei.

  Suzanne

 • Lia van Beest

  hallo,
  Ik heb mijn aanmelding gemaild maar nog geen bevestiging ontvangen. Is er iets mis gegaan?
  Hoor graag van jullie.

  Groetjes,
  Lia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *