KZ tegen koploper Fortuna – UPDATE: afgelast!

KZ/Thermo4U speelt vandaag met met publiek in de Topsporthal in Koog a/d Zaan. Tegenstander is koploper Fortuna/Delta Logistiek. KZ staat op dit moment derde in poule A van de Korfbal League.

Toegang bij KZ is alleen mogelijk met geldig corona-toegangsbewijs, en slechts voor 110 personen omdat de hal maar voor een derde gebruikt kan worden.

Vers van de site van KZ:

“De competitieleider van het KNKV was helaas genoodzaakt ons omstreeks 11.30 te laten weten, dat de wedstrijden tegen Fortuna vanavond niet door kunnen gaan. Er zijn teveel corona-gevallen, vooral aan de herenkant, waardoor geen sprake meer zou zijn van normale wedstrijden en dat is tegen het beleid van het KNKV. Streep erdoor dus.

De nieuwe datum is dinsdag 8 februari met om 19.00 uur KZ 2 en om 20.45 de hoofdmoot.”

De plaatsen zijn op 1,5 meter afstand. Mensen uit één huishouden mogen naast elkaar zitten. Bij lopen door de sporthal is een mondkapje verplicht. De kantine is gesloten.

De leden van de ‘Club van 100’ krijgen voorrang bij de toewijzing van de kaartjes, maar gister waren er nog enkele kaartjes beschikbaar. De toegang is deze keer gratis. De wedstrijd wordt ook live gestreamd.

Dinsdag 1 februari speelt KZ de uitgestelde uitwedstrijd tegen Blauw Wit.

In poule B speelt GroenGeel om 20:00 uur uit tegen DOS ’46 uit Nijeveen. De wedstrijd is live te volgen op groot scherm in de kantine van GroenGeel.

Archieffoto van KZ-GG (Edwin Kleiss).

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *