KZ’s Tim Bakker korfballer van het jaar en Nederlands topscorer

Tim Bakker van KZ/Hiltex is dit jaar verkozen tot Speler van het Jaar. Dat gebeurde tijdens de Korfbalverkiezingen 2015 die ter afsluiting van het seizoen in stadion Galgenwaard Utrecht werden gehouden.

Tim werd daarnaast ook nog eens Nederlands topscorer, hij passeerde dit jaar de magische grens van 1000 doelpunten in de Korfbal League. Dat is een prestatie op zichzelf, omdat Tim een deel van het seizoen met een enkelblessure heeft gespeeld.

Daarnaast werd Tim ook nog eens gekozen in het Team van het Jaar, een publieksprijs gebaseerd op prestaties gedurende het hele seizoen. In dat team werd ook Marjolijn Kroon uit Koog aan de Zaan, ook van KZ/Hiltex, verkozen.

(En dan was er nog een Zaanse prijs: scheidsrechters van het jaar werden Marcel Luttik en Joeri Kok  uit Wormer).

Tim Bakker is niet allleen van sportieve betekenis voor KZ, ook is hij sinds eind maart van dit jaar aangesteld als commercieel manager bij KZ. Hij gaat over de sponsordeals, inkoop en acties die voor inkomsten moeten zorgen

Eén van de eerste acties was de ClubKit die eind april begon, deze actie heeft als doel inkomsten te genereren voor de inrichting van de nieuwe kantine. De actie verloopt nu al zeer voorspoedig.

De foto (wedstrijd KZ-Deetos) van Piet Wendrich.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *