Laten we de virussen bestrijden!

Helaas hebben we sinds het bestaan ​​van de mensheid te maken gehad met talloze virale infecties en epidemieën. Veel ziekte en dood kan worden geschreven ten koste van epidemieën veroorzaakt door verschillende virussen.

Laten we de virussen bestrijden!

Helaas hebben we sinds het bestaan ​​van de mensheid te maken gehad met talloze virale infecties en epidemieën. Veel ziekte en dood kan worden geschreven ten koste van epidemieën veroorzaakt door verschillende virussen. Gelukkig zijn er met de ontwikkeling van medicijnen tegengiffen en medicijnen voor veel ziekten ontwikkeld. Zo zijn nogal wat infectieziekten met ernstige gevolgen voor de gezondheid bijna van de aarde verdwenen.

Virussen zijn echter extreem resistent en agressief, verschijnen altijd in nieuwere en nieuwere versies en mutaties en veroorzaken vaak grote schade aan de bevolking. Covid 19, ook wel bekend als het coronavirus, is wijdverbreid over de hele wereld en er is nog geen effectieve verdediging gevonden tegen deze nieuwe massamoordenaar. Het virus treft iedereen anders, helaas sterven veel mensen aan de infectie of lijden aan de complicaties van de ziekte, dus alles moet in het werk worden gesteld om de infectie te voorkomen.

Reinheid is de halve gezondheid!

Het coronavirus overleeft maximaal 12 uur op vaste stoffen en objecten, op zachtere materialen ca. levensvatbaar voor maximaal 6 uur. Toch is het beter bang te zijn dan bang te zijn! Als we reiniging en desinfectie niet verwaarlozen, is de kans groter dat we ziekten vermijden. Wetenschappers en artsen beseffen al lang dat regelmatige reiniging en desinfectie de verspreiding van infecties helpt voorkomen.

Reinigings- en ontsmettingsmiddelen bevatten meestal sterke, bacteriedodende chemicaliën en moeten met zorg worden behandeld. Te veel chloorhoudend of alcoholisch ontsmettingsmiddel kan onze slijmvliezen irriteren, de natuurlijke beschermlaag van onze huid beschadigen en kan ook leiden tot ernstige allergische reacties. Biologische reinigers zijn niet altijd effectief genoeg tegen bacteriën en virussen. We moeten een oplossing vinden die geen schadelijke effecten heeft op de gezondheid, maar die tegelijkertijd bacteriën en virussen doodt!

Ozon desinfectie

Veel mensen beschouwen ozon als de ozonlaag en het ozongat. Ozon heeft een zeer sterke desinfecterende eigenschap. Ozondesinfectie wordt uitgevoerd met een ozongenerator. Het is niet nodig om meubels en voorwerpen van hun plaats te halen, omdat de lucht overal kan binnendringen en virussen, schimmels en bacteriën uiterst effectief vernietigt. Het grote voordeel is dat het meubels of de menselijke gezondheid niet schaadt, in tegenstelling tot chloorhoudende of alcoholische chemicaliën. Het ontleedt snel en wordt omgezet in zuivere zuurstof, waardoor ook de lucht wordt gereinigd.

Meer gedetailleerd

Bij ozondesinfectie wordt actieve zuurstof geproduceerd uit de ontbindende ozon, wat een oxiderende werking heeft. Ozon breekt het celmembraan van bacteriën af zodra het in contact komt met de celwand. Als gevolg van de oxidatiereactie vormen zich gaten in de celwand, verliest de bacterie zijn vorm en wordt de bacterie gedood. Ozonmoleculen die virussen aanvallen, zorgen ervoor dat virussen hun infectievermogen verliezen.

Bacteriën- en virusvrije akoestische panelen

Akoestische panelen, van Perfect Acoustic worden zowel voor als na verpakking gedesinfecteerd met ozonbehandeling. De akoestiek van bioscopen en studio’s kan worden verbeterd met geluidsabsorberende en diffusorelementen. Vanwege de covid 19-virusepidemie zijn we gedwongen om veel meer tijd binnenshuis door te brengen, geïsoleerd van anderen. We kunnen tijd besteden aan het kijken naar films en het luisteren naar muziek. We kunnen alleen genieten van het geluid van muziek en films als de akoestiek in de kamer ideaal is.

Dit wordt opgelost door akoestische panelen die op muren of plafonds kunnen worden gemonteerd om ruis en gereflecteerde geluiden te verminderen. Harmonisch, helder en aangenaam geluid kan worden bereikt met het gebruik ervan. Om de verspreiding van infecties te voorkomen, worden alle akoestische panelen gedesinfecteerd met ozon, zodat de beste klant die Perfect Acoustic bestelt vanuit elk land ter wereld, zich volkomen veilig kan voelen!

Partnerproductie 24Webvertising

Deel dit artikel: