Lorena + the Tide doet Bullekerk

Ergens diep in het Orkaan-archief hebben we een foto uit 2016 van een meisje met vlechtjes dat mandoline speelt: Lorena Visintainer uit Krommenie.

Gister golfde de elektrische rock (bas, drums, gitaar en keyboards) door de Bullekerk, van dezelfde Lorena. Het folkmeisje is zo goed verdwenen (op de ukelele na).

In de Bullekerk was nu ‘eindelijk’ de CD-presentatie van Open Sea (‘ocean-inspired indie rock’), een miniconcert omdat de CD slechts 8 nummers heeft, waaronder het titelnummer en de singles Warrior en Where we Belong.

Die laatste werd al eerder gepromoot tijdens een openlucht-toernee in december van vorig jaar die langs zeven plekken (op één dag) leidde, o.a. langs thuisbasis Krommenie, winkelcentrum ’t Kalf in Zaandam en de Kaaikhof in Assendelft. Lorena: “Dat gaan we dit jaar zeker nog eens doen, maar dan als het warmer is.”

Lorena + the Tide bestaat uit Lorena Visintainer (vocals, guitar), Carlos Villa-Baars (drums), Jeroen Meijer (bass guitar), Charlene Wez (keysboard, vocals), Micha Sprenger (guitar, vocals). Danny Loef was het voorprogamma – hij viel in voor de zieke Frank Nicolas.

Foto’s: De Orkaan & Martin Hammer

Deel dit artikel:

Reageren? Ja, graag! Houd je aan onze regels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *