Maakt Steven Geldof de wereld leuker?

Steven Geldof, de Zaanse regisseur en filmmaker bekend van o.a. PassionZaandam (en van Inspirerende Hutspot), wil de wereld leuker maken in 30 dagen. Op 6 mei startte hij, met een team vrijwilligers, met het maken van filmpjes waarin mensen verrast worden. Het eerste slachtoffer was zijn bloedeigen oma.

Een Orkaan-interview door Neeltje Waagmeester met de bevlogen filmmaker.

Zo Steven, je bent al even bezig. Is de wereld al een beetje leuker?

stevenomaWe zijn goed op weg. We hebben al veel mooie filmpjes gemaakt die binnenkort online komen en er staan nog veel mooie en leuke op stapel. Als aftrap van het project verraste ik mijn eigen oma met een huis vol post-its. Verrassend genoeg gaan mensen met het idee aan de haal. Op diverse plekken wordt het voorbeeld gevolgd. Ik heb er zojuist op mijn Youtube kanaal (Inspirerende Hutspot) een compilatie van online gezet!

Wat kan men de komende tijd nog verwachten?

Heel veel leuke filmpjes! Zo zullen we mensen blij gaan maken op heel veel verschillende plekken. Bijvoorbeeld in het verkeer, in de trein, in de lift in het park… En we willen mensen ook bewust maken van hun eigen gedrag. In hoeverre leef je nog in het nu? En in hoeverre houdt men nog rekening met de ander? Deze projecten gaan we komende week filmen en we zoeken nog mensen die het leuk vinden om te helpen!

Ik zou zeggen: doe een oproep!

Voor maandag 25 mei, zaterdag 30 mei en woensdag 03 juni zoeken we mensen die mee willen werken voor en achter de schermen. Lijkt het je leuk en heb je tijd? Graag! Stuur mij dan een berichtje: stevengeldof@gmail. com

Dus iedereen loopt het risico verrast te worden door jou en je team? 

Klopt. Het project loopt in feite tot en met 4 juni. De filmpjes komen in de komende maanden online. De effecten lopen veel langer door. En ik geloof dat de wereld dan echt een beetje leuker is.

Hieronder het oma-filmpje van Steven:

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *