Marcello draagt restaurant over aan Damiano

Het blijft in de familie, dat is fijn…. Maar het ristorante overdragen, waar je 30 jaar je ziel en zaligheid in hebt gestopt is geen pipì di gatto!

In Krommenie en ver daarbuiten staan Marcello en Liliane Velletri bekend om hun liefde voor gastronomia, gastvrijheid en hartelijke ontvangst.

Nu is het voor hen tijd om afscheid te nemen. Marcello en Liliane gaan meer tijd maken voor elkaar, hun familie en voor reizen. Vooral naar het land van de laars natuurlijk!

Maandag hebben zij de zaak officieel overgedragen aan Marcello’s broer Damiano en zijn vrouw Maritere. Via Facebook laten zij weten:

‘Het idee dat Damiano en Maritere met hun afhaal, catering, lunchroom en pizzeria/ ristorante verder gaan op deze plek, maakte de beslissing makkelijker voor ons. Het wordt natuurlijk anders, maar ook zij staan voor verse producten, veel kwaliteit en service!’

Damiano is geen onbekende in het dorp: ook Damiano Gastronomia is een begrip als het gaat om zonnig voedsel gevuld met liefde.

Wie nog een keer wil genieten van het ‘oude team’ kan zijn hart ophalen tijdens de Parmezaanse Kaas Week:

‘Een mooi 3-gangenmenu, waarbij hij aan tafel zijn heerlijke pasta bereidt in een Parmezaanse kaas zoals vorige jaren. Dit gaan wij doen vanaf woensdag 10 april tm zondag 14 april.’

Zondag 28 april is de gran finale waarbij iedereen die zich betrokken weet bij het restaurant met de drie decennium oude geschiedenis, is dan van harte welkom om het glas te komen heffen en herinneringen op te halen. (Van 15:00 uur tot 21:30 uur).

Grazie e amore per Marcello e Liliane e buona fortuna a Damiano e Maritere!

Hier vind je de Facebookpagina van Da Marcello

2 Reacties op Marcello draagt restaurant over aan Damiano

 1. Gert Jan Negrijn schreef:

  Gefeliciteerd, fijn dat het in de familie blijft.

  • Monique Loots schreef:

   Damiano en Maritere,

   Wij zijn in de loop der jaren zowel in het voorgaande als het huidige restaurant af en toe komen eten. Wij hebben genoten van jullie gastvrijheid en heerlijke eten. Vooral de gevulde tournedo die Damiano op ons verzoek maakte, ook al stond deze allang niet meer op de kaart.

   Wij wensen jullie heel veel geluk en gezondheid toe voor de toekomst en dat jullie lekker mogen gaan genieten van jullie vrije tijd samen en met vrienden en familie.

   Warme groeten vanuit Assendelft,
   Vincent, Monique en Isabel Loots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *