Marcello draagt restaurant over aan Damiano

Het blijft in de familie, dat is fijn…. Maar het ristorante overdragen, waar je 30 jaar je ziel en zaligheid in hebt gestopt is geen pipì di gatto!

In Krommenie en ver daarbuiten staan Marcello en Liliane Velletri bekend om hun liefde voor gastronomia, gastvrijheid en hartelijke ontvangst.

Nu is het voor hen tijd om afscheid te nemen. Marcello en Liliane gaan meer tijd maken voor elkaar, hun familie en voor reizen. Vooral naar het land van de laars natuurlijk!

Maandag hebben zij de zaak officieel overgedragen aan Marcello’s broer Damiano en zijn vrouw Maritere. Via Facebook laten zij weten:

‘Het idee dat Damiano en Maritere met hun afhaal, catering, lunchroom en pizzeria/ ristorante verder gaan op deze plek, maakte de beslissing makkelijker voor ons. Het wordt natuurlijk anders, maar ook zij staan voor verse producten, veel kwaliteit en service!’

Damiano is geen onbekende in het dorp: ook Damiano Gastronomia is een begrip als het gaat om zonnig voedsel gevuld met liefde.

Wie nog een keer wil genieten van het ‘oude team’ kan zijn hart ophalen tijdens de Parmezaanse Kaas Week:

‘Een mooi 3-gangenmenu, waarbij hij aan tafel zijn heerlijke pasta bereidt in een Parmezaanse kaas zoals vorige jaren. Dit gaan wij doen vanaf woensdag 10 april tm zondag 14 april.’

Zondag 28 april is de gran finale waarbij iedereen die zich betrokken weet bij het restaurant met de drie decennium oude geschiedenis, is dan van harte welkom om het glas te komen heffen en herinneringen op te halen. (Van 15:00 uur tot 21:30 uur).

Grazie e amore per Marcello e Liliane e buona fortuna a Damiano e Maritere!

Hier vind je de Facebookpagina van Da Marcello

Deel dit artikel:

4 reacties

 • Gert Jan Negrijn

  Gefeliciteerd, fijn dat het in de familie blijft.

  • Monique Loots

   Damiano en Maritere,

   Wij zijn in de loop der jaren zowel in het voorgaande als het huidige restaurant af en toe komen eten. Wij hebben genoten van jullie gastvrijheid en heerlijke eten. Vooral de gevulde tournedo die Damiano op ons verzoek maakte, ook al stond deze allang niet meer op de kaart.

   Wij wensen jullie heel veel geluk en gezondheid toe voor de toekomst en dat jullie lekker mogen gaan genieten van jullie vrije tijd samen en met vrienden en familie.

   Warme groeten vanuit Assendelft,
   Vincent, Monique en Isabel Loots

 • Karin Zwart

  Lieve Liliane en Marcello,
  Wat hebben wij altijd bij jullie genoten van dat waanzinnig lekkere eten met Italiaanse “liefde” bereid!
  Met jullie vriendelijke uitstraling voelde het als thuiskomen als we kwamen smullen!
  Snap het dat jullie een stap terug gaan doen want dat het hard werken was dat hebben we gezien!
  Wel vinden we het heeeeel jammer maar als het eten van Damiano net zo lekker wordt als zijn pizza’s, dan zit het wel goed! En de “Familierecepten” laat je maar in de keuken hangen Marcello!
  Wij wensen jullie alle goeds toe, ga genieten en wij danken jullie hartelijk voor alle fijne avonden die wij bij jullie gehad hebben! Lieve groeten van Karin en Jaap Zwart

 • Koos Klitsie

  Bij Marcello en Liliane was het immer genieten, de meer dan voortreffelijke maaltijden vergezeld van Italiaanse gastvrijheid en de goede wijnadviezen op basis van uitgebreide kennis. De ongedwongen, huiselijke sfeer voelde immer als een warm bad in de kristalheldere zee rond Puglia. Ik wens deze fijne mensen heel veel plezier in hun toekomst met aandacht en liefde voor elkaar, hun gezin familie en vrienden.
  En uiteraard wens ik Damiano en zijn team heel veel succes, laat de Italiaanse Orkaan maar losbarsten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *