Maya Fridman bij FluXus (persbericht 1:1 doorgeplaatst)

De Orkaan is ook maar een mens. En daarom plaatsen we zomaar wel eens een persbericht 1:1 (zonder één komma te veranderen) door.

Deze dus, we weten niet precies waarom, maar het zou zo maar eens door de foto kunnen komen (die we onder nogmaals in groot formaat herhalen).

Daar komt-ie:

Zaterdag 2 december a.s. organiseert de stichting de Muziekkamer een concert in de Verkaderzaal van FluXus (Westzijde 148 te Zaandam, 20.00 uur, toegang € 12,-.). Te gast is solo celliste, Maya Fridman.

“Maya Fridman is een ware muzikale duizendpoot: ze speelt klassiek repertoire, nieuwe muziek, pop, folk, rock en flamenco.” Cello Biënnale 2016

“Canti d’inizio e fine”, een solostuk speciaal voor Maya Fridman geschreven door Maxim Shalygin, gaat de toon zetten voor haar intiem en kleurrijk recital van hedendagse muziek. Een bijzondere avond, waarop Maya delen uit deze compositie
laat horen als voorproefje op de première in 2018.

Op het programma staan daarnaast solowerken van o.a. Karen Tanaka, Maurizio Bignioni, Giovanni Sollima en Peter Sculthorpe, die ook op haar net verschenen CD ‘Red Velvet’ (op de avond te koop) te beluisteren zijn.

Meer informatie: www.stichtingdemuziekkamer.nl.

En zoals beloofd (klik op afbeelding voor vergroting):

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *