MediaMarkt sluit op 2 mei

Elektronica-gigant MediaMarkt in winkelcentrum Hermitage in Zaandam is zondag 2 mei voor het laatst open.

Klanten kunnen vanaf 3 mei in Amsterdam-Noord terecht. Tot de sluitingsdatum is er SALE bij MediaMarkt. in Zaandam

Pas vanaf 28 april mogen we zonder afspraak de winkel binnenwandelen. Dus dat worden ‘vijf dolle dagen’.

Een woordvoerder van MediaMarkt zei eerder tegen De Orkaan dat er “van alles was geprobeerd” om in Zaandam te blijven, en daar naar een andere locatie te verhuizen, maar ondanks overleg met diverse partijen was dat niet gelukt. Die gedroomde nieuwe plek was bedrijventerrein Zuiderhout-Noord, in het gebied waar IKEA had moeten komen. De Detailhandelsvisie 2015-2025 van Zaanstad sluit daar echter elektronica en ‘grootschalige detailhandel’ uit.

De woordvoerder van wethouder Hans Krieger (VVD) zei tegen De Orkaan dat Zaanstad in het overleg met MediaMarkt vastgehouden heeft aan de onmogelijkheid om naar Zuiderhout te verhuizen “juist om te voorkomen dat er winkels vanuit het stadshart verdwijnen.”

Deel dit artikel:

6 reacties

 • H Aartsen

  Ik zou zeggen:”missie geslaagd” ,weer wat werklozen en lege winkelruimte er bij.

 • E. Renkema

  Lekker doorgaan zo blijft er helemaal niets meer over. Misschien dat die VVD mijnheer de “oude” plannen 2015/2025 eens bekijkt en afzet tegen de huidige tijd? Maar ja VVD mensen die vooruit kijken zijn sporadisch te vinden. Is dat misschien ook die mijnheer die de bruggen soap en de Slinger in zijn pakket heeft?

 • Peter Bont

  Meteen gratis parkeren in de stad invoeren. Dan komt alles weer terug. Simpel toch?

 • Y.B. Eskin

  Helaas zal ik dan altijd naar Amsterdam moeten gaan om gewoon normaal te kunnen winkelen.

  • Rene Minnebo

   zo is het YB Eskin en echt veel verder is het niet, goed voor de winkeliers in Adam Noord maar de beginnende ondergang voor Zaandam. Lekker gewerkt zaanstad helemaal top.

 • Rudolph Hoeben

  Een achterhaalde visie uit 2015. Om winkels in Zaandam te houden. Bye bye Mediamarkt. Dankzij een VVD-dino die blijkbaar liever vasthoudt aan een oude visie die is ingehaald door de tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *