Merel Kan: BibberdeBABSki

ZNSTD heeft een nieuwe BABS: Jan Versteegh! Dat betekent dat jij – ja, jij! – je kan laten trouwen door Jan. Een heuse BN’er.

Toen we het persbericht ontvingen waarin werd aangekondigd dat we een derde BN’er als BABS krijgen, ging er niet direct een belletje rinkelen. Maar… al googlend op z’n naam, leerde ik: Jan Versteegh is echt beroemd!

Er ging een Jan-wereld open. Jan werd gepest en had acné. Jan trouwde met Dieuwertje die hij bezwangerd had, en hij vroeg haar ten huwelijk in Japan. Een tv-programma waarin Jan zijn gevoelens deelde over Jans aankomende vaderschap werd niet hooggewaardeerd. En dat was maar mooi ook, want anders was Jans dochtertje Lulu misschien óók BN’er geworden! Dat wil Jan niet, want Jan is al blij is dat zijn vrouw geen BN’er is….

Er begint zich een BN’er-BABS’en-plaag af te tekenen… Kees Tol (wereldberoemd in Nederland omdat hij een vriend is van Jan Smit) is er een! En ook Imca Marina (die daarnaast een beetje bijbeunt in de divorceparty-business), Paul de Leeuw, Erica Terpstra (Ollumpies gezellig), mogen jou in de echt verbinden. In Zaanstad hebben we Dirk Zeelenberg (Verliefd op Ibiza, Divorce), Xander de Buisonjé (Wendy) en nu dus ook Versteegh.

Jan verwoordde tegenover 100%NL prima waarom hij liever een NBN’er (Niet Bekende Nederlander) als vrouw heeft:

‘Twee van die televisie-ego’s op één kussen, dat werkt toch helemaal niet!’

Precies, Jan, en op de mooiste dag van je leven, bezegel je de wens om voortaan een kussen met jouw liefde te delen. Op zo’n moment wil je niet dat je licht wordt gestolen door een Xander, Dirk of Jan. Dat werkt toch helemaal niet?

Ga ik weer even verder googlen, want ik weet nog steeds niet of Jan Versteegh en Geraldine Kemper seks hebben gehad…

Hier vind je eerdere columns van Merel Kan.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *