Metamorfose Referendum: Welke slider is het best?

Regelmatig plaatsten we metamorfoses: foto’s van toen en nu die we over elkaar heen leggen.

Soms gaan we terug in de tijd met Google Maps (Street View), maar dan komen we niet verder dan 2008, andere keren gaan we – dankzij ons gemeentearchief -veel verder terug.

Soms meer dan 100 jaar!

Kiezen
Tot nu toe gebruikten wij de slider-optie van WordPress, maar afgelopen week ontdekten we via Historylabalkmaar een nieuwe manier om van toen naar nu en weer terug te glijden. Wij vragen ons af welke optie jij (ja JIJ!) het mooiste vindt en we zullen ons neerleggen bij de uitslag van dit referendum.

We hebben de 2 manieren onder elkaar gezet aan de hand van De Prins Hendrikstraat in Krommenie. We reizen 75 jaar heen en terug. Van 2016 naar 1941.

Optie 1. Noemen wij de Gordijn-slider. Je kan met je muis (of met je vinger) het gordijn over de foto slepen. Heen en weer en nog een keer.


Optie 2. Noemen wij de Pijltje-links-pijltje-rechts-slider. Dit is onze ouderwetse metamorfose-tool. Klik op de pijl rechts naast het plaatje om van 2016 naar 1941 te gaan. Op de pijl links klikken om weer terug in de tijd te reizen.

[slideshow_deploy id=’22441′]

 

Referendum
Hieronder staat een vernuftige (en gratis!) enquete-tool. Zou jij (ja JIJ!) willen intypen welke optie jij (ja JIJ!) het mooiste, beste of meest prettig vindt?

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers

Wij (ja WIJ!) zijn je zeer dankbaar.

Deel dit artikel:

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *