Monet in wording aan Prinsenstraat

Fotograaf Erik Esteie kwam ‘na het supermarkten bij de Deka’ de jongens van B.C. Esobe tegen. Op de hoek Prinsenstraat / Zuiddijk waren ze bezig met een ‘nieuwe’ Monet.

Al eerder werden er Monets aangebracht bij het Verzetsplantsoen, op de Gerhardstraat (hoek Peperstraat) en bij het Konijnenpad.

Na de Prinsenstraat is het volgende project Jonge Arnoldusstraat. Voor dat schilderij (het Oosterkattegat) is een crowdfunding via Voorjewijkie opgestart. Van de benodigde € 2.940 is € 1.115 opgehaald.

De kunstwerken worden gemaakt door BC.ESOBE SPRAYVERSO – op hun Instagram is ook de schildering op het Konijnenpad te zien.

Lees ook:

Deel dit artikel:

3 reacties

 • R vd Weerdt

  Wat een fantastisch initiatief! Ik ga binnenkort kijken.
  Hier word ik toch een beetje vrolijk van.

 • Marije Bouter

  En leuk om te vermelden dat voor het project op de Jonge Arnoldusstraat de Gemeente de helft sponsert. Dus van de benodigde €2940 Euro hoeft er maar €1470 euro gesponserd te worden. Dat betekend dat we as we speak nu nog maar €160 euro hoeven en dan is het doel behaalt! Dankzij een hoop gulle gevers!
  We wachten wel even met de muur tot het wat warmer is zodat Piotr dit keer geen 3 paar sokken aan hoeft en aan het einde van de dag zijn vingers nog kan voelen!
  Bij doneren kan je kiezen voor een beloning door uitgenodigt te worden voor een officielle opening en kennis maken met andere donateurs en de muur in het echt kan bewonderen!

 • En binnenkort ook eentje op de Halstraat, die via Huurder aan zet door Parteon wordt betaald. Misschien worden we net zo fraai als Heerlen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *